stiri rock

Concert The Dignity Complex, First Division și Till Lungs Collapse, sâmbătă, în Motiv din Bucureşti

Concert The Dignity Complex, First Division și Till Lungs Collapse, sâmbătă, în Motiv din Bucureşti
Sâmbătă, 17 martie, are loc concertul brașovenilor The Dignity Complex, care vor cânta în Club Motiv (Calea Victoriei 48-50), începând cu ora 20:30. Acesta este un concert organizat de 7inc și face parte din seria de evenimente „QM Nights”.

Biletele pot fi cumpărate online de pe Eventbook. Prețul unui bilet este 15 lei pentru primele 30 bilete și 25 de lei pentru restul de bilete până la 100. Accesul este permis în limita spațiului disponibil.

Ceea ce face ca sound-ul trupei de progressive metal, The Dignity Complex, să fie original este felul în care agresivitatea se îmbină cu melodicitatea. Trupa a lansat un EP în ianuarie, 2017, intitulat „Accede”, care poate fi ascultat și cumpărat de pe Bandcamp. La baza pieselor stau influențe de la The Contortionist, Rosetta, Substructure, Fallujah, Veil Of Maya, If These Trees Could Talk. Artiștii au concertat de-a lungul timpului alături de Veil Of Maya, Apostate, Give em Blood și Last Remains. Un live cu brașovenii poate fi vizionat mai jos.

 
 
First Division este o trupă hardcore din București, în care instrumentiștii amestecă groove cu beatdown, iar vocea se manifesta în stil rapcore. Trupa a luat naștere în 2006, în Brăila, iar în 2013 a lansat primul album, „Assumed Brain Robbery”, pe care îl puteţi asculta pe YouTube. Pe cei de la First Division i-aţi mai văzut pe scenă cu grupul hardcore din Sofia, Last Hope, printre altele.
 
 
Grupul de melodic hardcore din Bucureşti, Till Lungs Collapse, a fost înfiinţat în 2012 din pasiunea pentru muzică şi pentru explorarea genului şi a intensităţilor acestuia. Materialul de debut, „Desuetude” a fost lansat în 2015, conține șase piese şi poate fi ascultat integral pe Bandcamp. Till Lungs Collapse a concertat de-a lungul timpului alături de Expectations, Polar, Ready Set Fall, sau Forgotten Tears.
 
 
Programul concertelor de sâmbătă seara este următorul:
20:30 – open doors;
22:00 – Till Lungs Collapse;
23:00 – First Division;
00:00 – The Dignity Complex.
După concerte urmează un Headfullofnoise after-party.
 

7inc este o comunitate care susține și promovează muzica underground din România prin fonduri proprii, din pasiune pentru muzică, din dorința de a ajuta, dezvolta și extinde ideea de colectiv al underground-ului. Comunitatea este o fuziune între 0331 Records (record label), Code Forge (web development and online solutions), HC|RO (booking), Headfullofnoise (community outreach), Psychedelicious (event planner), VZR Graphics (artwork and graphic design).
 
Sursa: HC|RO


MAI MULTE DESPRE First Division, The Dignity Complex, Till Lungs Collapse
Posted by Gina S., at 14:12 |  March 16, 2018  | 0 Comentarii  | 2031 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert The Dignity Complex, First Division și Till Lungs Collapse, sâmbătă, în Motiv din Bucureşti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri