stiri rock

Concert Tragic și Ropeburn în Club Motiv

Concert Tragic și Ropeburn în Club Motiv
HC|RO își continuă activitatea în 2018 prin colaborarea cu clubul Motiv, aflat în fostul Question Mark de pe Calea Victoriei. Din acest loc a pornit și s-a dezvoltat pasiunea de a susține undergroundul și muzica live, în mod special, pentru toți cei care, într-un fel sau altul, au făcut posibilă apariția 7inc. Ne întoarcem de unde am plecat, iar această serie de evenimente, „QM Nights”, debutează cu concertul Tragic vs. Ropeburn pe data de 27 ianuarie, ora 20:00.
 

Tragic este o trupă de alternative & psychedelic, care a luat naștere în 2007, în București. Aceasta s-a făcut încă de la început remarcată prin sound-ul original care îmbină muzica doom cu cea post-metal într-o manieră energică. Tragic revine pe șcenă în formula inițială, vocalistul Alex, revenind oficial în trupă în octombrie 2017. Trupa a realizat un EP în aprilie 2014, urmat de un album conținând EP-ul masterizat, în septembrie 2015. Artiștii au la baza pieselor influențe din trupe renumite, ca de exemplu: Mastodon, Amenra, Tool, Russian Circles, Isis, Puscifer. Tragic a concertat de-a lungul timpului împreună cu trupe ca We Lost The Sea si LO!.

 
 
Ropeburn este o trupă de hardcore, punk, sludge din București, care a luat naștere în martie 2014. Adepți ai muzicii tari și agresive, cei de la Ropeburn reușesc să expună muzical sentimentul de superficialitate al umanității. EP-ul lor, „Boundaires of Self Indulgence”, aduce în prim-plan idei ca viață și control, vise și emoție, descoperire și religie, traume și agresiune. Principalele influențe ale proiectului sunt: Mastodon, Isis, Cult of Luna, Converge, Amenra, Code Orange, The Ocean. Ropeburn a deschis concertele mai multor trupe străine precum: Zatokrev, Hexis, Implore, Eaglehaslanded, The Arson Project.
 
 
7inc este o comunitate care susține și promovează muzica underground din România prin fonduri proprii, din pasiune pentru muzică, din dorința de a ajuta, dezvolta și extinde ideea de colectiv al undergroundului. Comunitatea reprezintă o fuziune între 0331 Records (record label), Code Forge (web development & online solutions), HC|RO (booking), Headfullofnoise (community outreach), Psychedelicious (event planner), VZR Graphics (artwork & graphic design).

Așadar, vă așteptăm la concert sâmbătă, 27 ianuarie, pe Calea Victoriei 48-50, în Club Motiv. Programul evenimentului este următorul:
20:00 – open doors;
21:00 – warm-up;
21:30 – Tragic;
23:00 – Ropeburn;
00:00 – after-party.

Accesul va fi permis în limita spațiului disponibil, iar intrarea este liberă! Pentru mai multe detalii, contact@7inc.ro sau platforma Facebook.

Sursa: HC|RO


MAI MULTE DESPRE Ropeburn, Tragic
Posted by Gina S., at 12:24 |  January 26, 2018  | 1 Comentarii  | 2498 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert Tragic și Ropeburn în Club Motiv

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri