stiri rock

Concert TROOPER la Galati

Concert TROOPER la Galati

Casa de Cultură  a Studenţilor Galaţi în colaborare cu Metal Act prezintă pe 20 februarie 2009, la Club S, concertul de lansare al celui de-al patrulea album al celei mai cunoscute formaţii de hard-rock din noul val, Trooper.
După un concert de succes  în faţa a peste 350 de spectatori în octombrie 2007, Trooper îşi ţin promisiunea făcută numeroşilor fani gălăţeni şi revin pe 20 februarie 2009 în oraşul de la Dunăre. Fanii vor putea achiziţiona CD-uri şi tricouri şi, mai ales, îi vor putea revedea pe cei cinci pe scenă într-un spectacol incendiar. Biletele costă 10 LEI şi vor putea fi achiziţionate la intrarea în sală.
În deschiderea concertul vor evolua Vepres – trupă foarte cunoscută pe plan local, la prima apariţie în Galaţi după evenimentul tragic care a dus la întreruperea activităţii timp de 3 ani. Stabiliţi în Capitală, cu o formulă nouă şi un nou mesaj, mai pătrunzător, Vepres au acceptat cu bucurie invitaţia de a-şi relua cariera într-un concert în oraşul natal.
Cea de-a doua trupă invitată este X-Plod, una dintre cele mai simpatice apariţii în rock-ul românesc, trupă ai cărei componenţi nu depăşesc vârsta de 14 ani. În ciuda acestui fapt, copiii au deja o carieră solidă în spate, partIcipând la numeroase emisiuni de televiziune şi având deja un număr impresionant de concerte la activ.
http://www.trooper.ro , http://www.myspace.com/xplodband, http://www.myspace.com/vepresband



MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by at 00:00 |  January 20, 2009  | 0 Comentarii  | 3177 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert TROOPER la Galati

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri