stiri rock

Concertul Aerosmith se muta la Zone Arena

Concertul Aerosmith se muta la Zone Arena
Anuntat initial la Romexpo, concertul pe care trupa AEROSMITH il va sustine pe data de 18 iunie la Bucuresti va avea loc in cadrul noului complex Zone Arena (Bd. Barbu Vacarescu 164, Floreasca). Zone Arena ofera avantaje functionale in plus, iar mutarea va permite de asemenea suplimentarea celor mai ieftine bilete (la Gazon B), epuizate momentan in configuratia oferita de locatia initiala, Romexpo.

  Complexul Zone Arena a fost proiectat ca prima locatie profesionista destinata concertelor si manifestarilor in aer liber, oferind o serie de beneficii logistice adecvate (scena proprie, tribune, configuratie modulara si alte facilitati).

  Schimbarea locatiei va imbunatati vizibilitatea locurilor pentru toate categoriile de bilete. Amplasarea sectoarelor si dispunerea locurilor in tribuna VIP va fi aceeasi. Spectatorii pot verifica harta locatiei, care va fi disponibila incepand de luni, 7 iunie, pe site-ul eventim.ro. Programul evenimentului ramane neschimbat: accesul la concert este permis incepand cu ora 18.00, iar in deschidere, timp de peste o ora, trupa Reamonn va incalzi audienta. Spectacolul celor de la Aerosmith va dura aproape doua ore.

   Sorina Burlacu, Director General Events: „In momentul semnarii contractului cu Aerosmith, la inceputul acestui an, Zone Arena era inca la stadiul de proiect. Azi este o realitate functionala, care ne ofera beneficii si avantaje gandite special pentru activitatea pe care o desfasuram, organizarea de concerte. Unul din avantajele imediate este ca, datorita configuratiei spatiului, incepand de luni, 7 iunie, in reteaua Eventim vor fi disponibile inca 1000 bilete la Gazon B pentru concertul Aerosmith”. 


MAI MULTE DESPRE Aerosmith
Posted by Cynyc, at 10:47 |  June 07, 2010  | 0 Comentarii  | 2326 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concertul Aerosmith se muta la Zone Arena

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri