stiri rock

Concertul Haggard pe ultima suta de metri

Concertul Haggard pe ultima suta de metri
Dupa concertul excelent sustinut de Blind Guardian la Arenele Romane din Bucuresti in data de 1 mai 2011, Promusic Prod. & Events si Revista Maximum Rock prezinta publicului amator de sonoritati rock un nou concert, de aceasta data la The Silver Church din Bucuresti cu formatia germana HAGGARD.

Reamintim ca ultimul concert Haggard la Bucuresti s-a desfasurat in aceeasi locatie, The Silver Church, in data de 18 aprilie 2010, cu casa inchisa, fiind al doilea concert sold out al germanilor dupa cel din 18 noiembrie 2008, de la Cluj-Napoca.

Dupa cum era de asteptat si acest concert se va tine cu casa inchisa, in acest moment mai putin de 100 de bilete mai sunt disponibile la pretul general de 75 lei. Acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) pana in ziua concertului, urmand ca in cazul in care mai raman bilete disponibile si pentru ziua concertului pretul acestora sa fie de 95 lei.

Asis, liderul formatiei Haggard a declarat: ”Pot spune ca suntem familiarizati cu publicul din Romania si stim ce isi doresc acestia de la noi. Concertele precedente au fost extraordinare, nu le-am uitat si acest lucru a facut sa nu ratam o noua intalnire cu fanii nostri din Romania. Sunt sigur ca vom canta impreuna multe piese, de aceea pot spune de pe acum ca acest concert va fi din nou unul memorabil.” 

Programul complet al evenimentului va fi anuntat zilele urmatoare pe pagina oficiala: www.promusicprod.ro/haggard  .


Sursa: Promusic Prod


MAI MULTE DESPRE Haggard
Posted by Dragos P., at 15:07 |  May 02, 2011  | 0 Comentarii  | 1568 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concertul Haggard pe ultima suta de metri

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri