stiri rock

Concertul Katatonia confirmat

Concertul Katatonia confirmat

Am primit la redactie urmatorul comunicat:

"Bucuresti, 13 noiembrie 2007. Compania Events prezinta, in premiera in Romania, concertul trupei suedeze de rock gothic, Katatonia. Evenimentul va avea loc pe 30 noiembrie, la Casa de Cultura a Studentilor Grigore Preoteasa, incepand cu ora 19.00. In deschidere vor canta trupele Subscribe din Ungaria si Abigail din Romania.

Katatonia s-a format in 1991 la Stockholm, Suedia, membrii trupei fiind prieteni de-o viata - Anders Nyström (aka Blakkheim) si Jonas Renkse (aka Lord Seth). Una dintre cele mai cunoscute trupe de metal din Europa, Katatonia este in topuri de mai bine de 15 ani. Dupa 7 albume – ultimul lansat anul acesta, artistii mai au inca multe de spus in ceea ce priveste stilul metal. Au cantat de-a lungul carierei in toata Europa,  fiind prezenti la mai toate festivalurile de gen din ultimii ani (Metalcamp-Slovenia, Brutal Assault-Cehia, Metalmania-Ungaria, Athens Open Air – Grecia, Rock The Nations – Istanbul) dar si in Canada, Statele Unite si Mexic.

Muzica Subscribe este un melanj de stiluri: jazz, reggae, metal si funk se fac simtite in toate piesele trupei, preponderent fiind, totusi, hardcore-ul. In 999, la infiintare, trupa s-a numit THC si era compusa din Máté Tilk (voce), Attila Horváth (chitara), Tamás Reich (chitara), Miklós Anga-Kis (bass) si Attila Rékasi (tobe). Numele Subscribe a fost ales dupa ce trupei i s-a alaturat vocalistul Bálint Csongor. Impreuna au participat la aproape toate festivalurile din Ungaria si au castigat doua premii importante pentru tinerele talente. Desi sunt o trupa tanara si au un singur album - aparut in 2004 - au sustinut concerte in Serbia, Slovacia si Austria.

Abigail s-au lansat ca trupa in anul 1994, fiind o aparitie inedita in undergroundul metal romanesc. Desi componenta trupei s-a modificat in anul 2004, cand 4 dintre membrii trupei au decis sa aleaga alt drum, Abigail a recurs la o strategie care s-a dovedit a fi un succes sigur: o voce feminina. Acum, din trupa fac parte Corina (voce), Catalin “Kid” (chitara), Alex (keyboards) si Flavius (bass). Biletele vor fi puse in vanzare incepand de maine, 14 noiembrie, in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti (Vitan Mall, Mall Plaza, Unirea, Scala, Fainari), si din Constanta, Galati, Craiova, Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi, Sibiu, Bacau, Pitesti, Arad si pe www.ticketpoint.ro, la pretul de 50 lei.

Parteneri media ai evenimentului: Televiziunea U, City FM, 24 FUN, Coffee Break, Heavy Metal Magazine, Luna Plina, Media image,  www.rockxpress.ro, www.afterhours.ro, www.metalhead.ro, www.neogen.ro, www.port.ro, www.metalfan.ro, www.comunicatedepresa.rowww.radiolynx.ro, www.muzicabuna.ro, www.bestmusic.ro, www.muzica9.ro, www.bangyourbrain.ro.

Pentru mai multe informatii, contactati Events la tel/fax 021 311 50 63/5, e-mail ra@events.ro, persoana de contact Ramona Aparaschivei, PR&Marketing manager."



MAI MULTE DESPRE Abigail, Katatonia, Subscribe
Posted by at 00:00 |  November 13, 2007  | 0 Comentarii  | 4887 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concertul Katatonia confirmat

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri