stiri rock

Concertul lui Tom Keifer (ex-CINDERELLA) se muta in Hard Rock Cafe

Concertul lui Tom Keifer (ex-CINDERELLA) se muta in Hard Rock Cafe
Concertul legendarului frontman al formației de glam rock Cinderella, Tom Keifer, a fost mutat în Hard Rock Café, data fiind aceeași – 6 octombrie – din cauza lucrărilor de renovare care se desfășoară în clubul The Silver Church.

Astfel, au mai rămas aproximativ două săptămâni până când piese ca Gipsy Road, Nobody’s Fool, Don’t Know What You Got, Shake Me sau Somebody Save Me vor răsuna pentru prima dată la București, interpretate chiar de cel care le-a dat glas în epoca de aur a glam rock-ului.

Tom Keifer ne va prezenta și piese de pe cel mai recent material discografic lansat în 2010, un disc foarte bine primit de public,  exponențial pentru talentul de compozitor al artistului.

Tom Keifer este și un adevărat model de luptător, reușind să își depășească problemele survenite în urma paraliziei uneia dintre corzile vocale. Atunci când se credea că nu va mai putea reveni pe scenă, Keifer a ținut să contrazică toate predicțiile negative și să își continue show-urile spectaculoase.

Concertul lui Tom Keifer în România este organizat de Phoenix Entertainment.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și pe www.eventim.ro, la prețurile de 120 de lei (cu loc la masă) sau 70 de lei (în picioare). În ziua evenimentului, biletele vor costa 140 de lei (cu loc la masă) și  80 de lei (în picioare).
 
Cei care au cumpărat bilete pentru concertul programat inițial în clubul The Silver Church beneficiază de acces cu loc la masă.

De asemenea, le amintim spectatorilor că pentru biletele cu loc trebuie să își facă și o rezervare telefonică în prealabil, apelând 021 206 6261.

Sursa: Andra Vasile - Phoenix Entertainment


MAI MULTE DESPRE Cinderella
Posted by H., at 10:11 |  September 24, 2015  | 0 Comentarii  | 2109 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concertul lui Tom Keifer (ex-CINDERELLA) se muta in Hard Rock Cafe

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri