stiri rock

Concertul MANOWAR de la Forces of Metal Olanda 2012 a fost anulat; Promoterul a incalcat obligatile contractuale

Concertul MANOWAR de la Forces of Metal Olanda 2012 a fost anulat; Promoterul a incalcat obligatile contractuale
 
Ca urmare a faptului ca organizatorii Festivalului Forces of Metal din Olanda nu si-au respectat obligatiile contractuale, concertul pe care trupa Manowar trebuia sa il sustina in calitate de cap de afis pe 8 iunie 2012 este oficial anulat.
 
Managementul Magic Circle Music a intreprins toate eforturile pentru concretizarea evenimentului, din respect pentru fani, insa organizatorii au esuat in orice incercare de solutionare a numeroaselor probleme.
 
Trupa era nerăbdătoare sa revina in Olanda, cu productia masiva pe care o va avea anul urmator. Managementul Magic Circle Music spera caForces of Metal va restitui imediat banii tuturor celor care au achizitionat un bilet pentru a vedea show-ul MANOWAR.
                                              
Celor care au cumparat bilete la Forces of Metal pentru a-i vedea pe MANOWAR li se cere sa ia imediat legătura cu biroul promoterului pentru a obtine restituirea integrala a costului biletului. 
 


MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 20:35 |  December 15, 2011  | 0 Comentarii  | 3313 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concertul MANOWAR de la Forces of Metal Olanda 2012 a fost anulat; Promoterul a incalcat obligatile contractuale

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri