stiri rock

Concertul OPETH & KATATONIA de la Bucuresti a fost amanat!

Concertul OPETH & KATATONIA de la Bucuresti a fost amanat!
Concertul pe care trupele OPETH si KATATONIA urmau sa-l sustina duminica, 5 iunie, la Arenele Romane se amana din cauza situatiei economice dificile si a unor probleme logistice ce nu au putut fi rezolvate in timp util.

Concertul va fi reprogramat in toamna la o data ce va fi comunicata in cursul saptamanii viitoare. Biletele achizitionate pana acum precum si toate promotiile pentru acest concert raman valabile pentru noua data.

In cazul in care cei care si-au cumparat bilete nu pot sau nu doresc sa participe la noul concert, acestia isi pot recupera contravaloarea biletelor de la punctele de vanzare de unde au fost achizitionate, in decursul a 6 saptamani incepand de astazi, 3 iunie.

Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate de amanarea acestui concert si va invitam sa urmariti siturile oficiale ale celor doua trupe precum si pagina noastra de facebook.

Concertul de duminica ar fi fost al doilea pentru fiecare din cele doua trupe pe care l-ar fi sustinut in Romania si primul in care s-ar fi aflat pe aceeasi scena. OPETH a cantat pentru prima oara in Romania in anul 2009 la festivalul Artmania in fata a 5000 de spectatori, iar concertul KATATONIA de la Clubul Preoteasa din anul 2007 a fost sold-out.

www.opeth.com
| www.katatonia.com

www.facebook.com/OneEventRO

Sursa: One Event


MAI MULTE DESPRE Katatonia, Opeth
Posted by Dragos P., at 15:41 |  June 02, 2011  | 1 Comentarii  | 4051 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concertul OPETH & KATATONIA de la Bucuresti a fost amanat!

  • Haideti sa nu disperam. Daca vreti un concert Opeth si Katatonia, cu sunet incredibil de bun, intr-un oras mult mai ieftin decat Bucuresti, atunci dati o fuga pana la Kavarna, la 50 km de Vama Veche, deoarece in data de 15 iulie va canta Katatonia (alaturi de Paradise Lost, Sonata Arctica, si DreamShade), iar in cea de-a doua zi, va fi pe scena Opeth, alaturi de Tiamat.In cea de-a tria zi va fi Moonspell, Arch Enemy si Suicidal Angels. Deci, va garantez ca este mult mai mai bine si mai frumos decat la Arene

    http://www.kaliakrarockfest.com/en/opeth-moonspell-and-katatonia-take-part-of-kavarna-rock-fest-2011

    1. Posted by Fantotzii | 04 Iunie 2011 11:57
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri