stiri rock

CONCURS: Castiga 2 invitatii la concertul tribut NINE INCH NAILS

CONCURS: Castiga 2 invitatii la concertul tribut NINE INCH NAILS
Metalfan si Viva Music te invita la concurs.
Raspunde corect la intrebarea:   Pentru coloana sonora a carui film a compus Trent Reznor piesa Burn?

a) Lost Highway
b) Fargo
c) Natural Born Killers
d) Pulp Fiction

si poti castiga una din cele 2 invitatii la concertul tribut Nine Inch Nails, care va avea loc in clubul bucurestean Fabrica  pe 12 februarie 2011.
   
Asteptam raspunsurile voastre impreuna cu numele, prenumele, datele de contact pe adresa de e-mail redactia(at)metalfan.ro  pana pe data de 10 februarie (inclusiv). Succes!

Proiectul tribut NINE INCH NAILS este efortul creativ a sase muzicieni, care au pus la cale inca din 2010 un show cu durata de 90 minute ca tribut adus formatiei NINE INCH NAILS, promitand o productie NIN autentica: sunet, lumini si video, toate aceste detalii vor fi pregatite astfel incat rezultatul sa fie o reprezentatie de o verosimilitudine NIN de necontestat.

Pe 12 februarie 2011, pe scena din CLUB FABRICA vor urca: Razvan Ristea (tobe, LUNA AMARA), Mihnea Ferezan (chitara/backing vocals, LUNA AMARA), Janin Pasniciuc (chitara/backing vocals, DEKADENS/-ex ZEBRE, PARTIZAN), Victor Ferezan (bass/backing vocals, TEP ZEPI) si Stefan Zaharescu (voce, KISTVAEN, DOMINATION, DWARF PLANET).



MAI MULTE DESPRE Nine Inch Nails
Posted by Dragos P., at 10:17 |  February 05, 2011  | 0 Comentarii  | 3386 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CONCURS: Castiga 2 invitatii la concertul tribut NINE INCH NAILS

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri