stiri rock

Concurs Meet&Greet Antimatter

Concurs Meet&Greet Antimatter

Zece fani norocosi vor avea posibilitatea sa ii cunoasca pe Mick Moss si Duncan Patterson, dupa concertul acustic Antimatter, din seara de 5 noiembrie.

Mick si Duncan s-au aratat extrem de incantatati de ideea organizarii unui astfel de concurs, spunand ca abia asteapta sa stea de vorba cu fanii lor din Romania.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a participa la concursul “Meet&Greet Antimatter” este sa aveti un bilet valid la concert si sa trimiteti un e-mail la adresa concurs@artmania.ro, cu raspunsul corect la intrebarea “Cum se numeste ultimul album semnat Antimatter?”. De asemenea, e-mail-ul trebuie sa contina numele si prenumele si seria inscrisa pe biletul de intrare.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si anuntati prin e-mail in data de 1 noimembrie.  Data limita pana la care va puteti inscrie la concurs este 30 octombrie.

Concertul acustic sustinut de Duncan Patterson (ex- Anathema, Antimatter) si Mick Moss (Antimatter) va avea loc in data de 5 noiembrie, de la ora 21.00, la Becker Brau Live Music Club, situat pe strada Turturelelor, nr. 11, Bucuresti.

Mick Moss si Duncan Patterson vor prezenta variantele proprii ale unor piese semnate Anathema, cum ar fi Empty, Feel sau Destiny, alaturi de piese de pe ultimul album Antimatter, intitulat Leaving Eden dar si melodii mai vechi, ca The Last Laugh sau Saviour.

Pretul unui bilet este de 50 de lei, iar biletele se gasesc in reteaua magazinelor Diverta si pe www.ticketpoint.ro.

Posted by at 00:00 |  October 06, 2008  | 2 Comentarii  | 3157 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concurs Meet&Greet Antimatter

  • vad ca ati bagat la stiri +500 de afisari la fiecare stire :))))
    sa para site-ul mai citit sau ce?

    1. Posted by vasile | 07 Octombrie 2008 06:22
  • creca e datorita cronicii la deathmacnetic...

    2. Posted by klawz | 07 Octombrie 2008 08:13
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri