stiri rock

Concurs ROCK’N’IASI 2012

Concurs ROCK’N’IASI 2012
Echipa ROCK’N’IASI anunta inceperea inscrierilor pentru editia din 2012 a concursului ROCK’N’IASI. Ai posibilitatea sa canti in deschidere la trupe mari, iar noi punem la bataie premii in valoare de 6.000 ron pentru trupele rock.
Inscrierile au loc in perioada 1 martie – 15 aprilie. Te poti inscrie pentru una din cele 2 categorii: METAL, ALTERNATIV. Tot in perioada de inscrieri vei selecta si orasul in care vei presta live la semifinalele din Cluj, Bucuresti sau Iasi. Intre 16 aprilie – 12 mai are loc prima etapa a concursului prin vot online pe pagina de Facebook a festivalului, urmand ca primele 15 trupe din fiecare categorie, sa evolueze in semifinala aleasa din cele 3 orase, in perioada 16 – 27 mai. In urma prestatiei, juriul va alege cate 5 formatii din toata tara, pentru fiecare categorie, care vor concura in finala ROCK’N’IASI 2012. Inscrierile se fac pe www.rockniasi.ro!

CONDITII DE INSCRIERE:

1. sa iti alegi o categorie: metal sau alternativ (detalii mai jos);
2. sa alegi orasul in care vrei sa canti in semifinala;
3. sa trimiti un link video de la o piesa a trupei tale;
4. sa trimiti o biografie scurta si concisa a trupei tale;
5. o adresa  al unui site unde se pot gasi si alte detalii despre trupa ta (myspace, facebook sau pagina personala) si unde se pot asculta cel putin 3 piese compozitii proprii, live sau in studio;
6. sa trimiti o poza cu trupa si un logo,la o calitate cat mai buna;
7. sa poti sustine un concert de 30 minute cu compozitii proprii;
8. sa poti face soundcheck in 15 minute inainte de concert;
9. sa iti faci campanie online sa te voteze prietenii;
10. varsta minima de participare a celui mai tanar membru al trupei sa fie de 16 ani;
11. sa fii de acord ca odata cu inscrierea in concurs, informatiile oferite de tine sa poata fi folosite in promovarea festivalului ROCK’N’IASI.

CATEGORII:
1. metal (funk metal, heavy metal, NWOBHM, glam metal, hard rock, thrash metal, crossover, metalcore, mathcore, emocore, nu metal, hardcore, progcore, symphonic metal, gothic metal, viking metal, pagan metal, melodic metal, power metal, doom metal, progressive metal);
2. alternativ (alternative rock, punk rock, post punk, hardcore punk, indie rock, math rock, post rock, grunge, progressive rock, industrial rock, ska, blues rock, funk, funk rock, psychedelic rock, funk metal, postgrunge);

CONCURS ONLINE - etapa I

Pentru fiecare formatie inscrisa va fi creat un post pe facebook de catre organizatori, unde publicul poate vota cu ajutorul LIKE-urilor. In functie de numarul de like-uri adunate pe postul ce contine clipul online, se vor hotari trupele calificate in urmatoarea etapa.

SEMIFINALE

In urma votului se vor califica primele 15 trupe din fiecare categorie si vor concerta in unul din cele 3 orase unde se vor desfasura semifinalele: Iasi, Bucuresti, Cluj. Trupele vor concerta timp de 20 de minute pentru a demonstra in fata juriului si a publicului ca merita sa ajunga pe scena Rock’n Iasi. Juriul va alege in urma desfasurarii semifinalelor cate 5 trupe pe fiecare categorie care se vor califica in finala ROCK’N’IASI 2012.

Program ROCK’N’IASI 2012

- 1 martie – 15 aprilie: inscrieri concurs
- 16 aprilie – 12 mai: vot online
- 16 – 27 mai: semifinale in Cluj, Bucuresti si Iasi
- finala : 5-8 iulie
Prestatia de pe scena in zilele festivalului , va fi urmarita de membrii juriulu, care vor desemna trupa castigatoare. Premierea se va face inaintea concertului capului de afis, premiile constand in suma de 3.000 RON pentru fiecare categorie.

NOTA:

Organizatorii vor asigura masa si cazarea trupelor ajunse in finala, transportul fiind platit de membrii trupei.
Pentru deplasarile in orasele care gazduiesc semifinalele, trupele isi vor asigura cazarea, masa si transportul.
Pentru semifinale si finala organizatorii vor asigura pentru buna desfasurare a concursului: set tobe complet, cabinet si head chitara 2 buc, cabinet si head bass, conectica. Trupele vor avea la dispozitie 15 minute sa monteze echipamentele si sa faca soundcheck. In cazul in care se depaseste timpul acordat, se diminueaza timpul de recital.

Pentru mai multe detalii: rockniasi2012@gmail.com

site oficial: www.rockniasi.ro
Organizatori principali:
Casa de Cultura a Studentilor Iasi
Asociatia Culturala Moldavia
Posted by Dragos P., at 11:28 |  March 06, 2012  | 0 Comentarii  | 2009 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concurs ROCK’N’IASI 2012

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri