stiri rock

CONTROL DENIED inregistreaza un nou album de studio

CONTROL DENIED inregistreaza un nou album de studio
Membrii grupului Control Denied, proiectul lui Chuck Schuldiner (Death), lucreaza la cel de al doilea album de studio. Discul ce va purta numele When Man and Machine Collide este prevazut a fi lansat in acest an prin intermediul casei de discuri Relapse Records, productia fiind semnata de Jim Morris de la Morrisound Recording (Cannibal Corpse, Death, Savatage, Morbid Angel, Napalm Death etc).

Inregistrarile pentru discul When Man and Machine Collide au fost incepute in anul 2000, insa au fost intrerupte ca urmare a decesului lui Chuck Schuldiner in data de 13 decembrie 2001. Chuck a reusit insa sa inregistreze partile de chitara ce vor fi folosite pentru acest material. Componenta in care va fi inregistrat discul:

Tim Aymar - voce
Chuck Schuldiner - chitara
Shannon Hamm - chitara
Steve DiGiorgio - bas
Richard Christy - tobe

Pentru mai multe detalii cu privire la Control Denied, puteti accesa pagina oficiala de Facebook a trupei.

Primul album de studio al formatiei poarta numele The Fragile Art of Existence si a fost lansat in data de 13 mai 1999 prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast Records, materialul fiind re-editat in anul 2010 de casa de discuri Relapse Records. Mai jos puteti vedea videoclipul piesei Breaking the Broken ce a fost realizat cu ocazia acestei re-editari:

 


MAI MULTE DESPRE Control Denied
Posted by H., at 23:54 |  January 14, 2013  | 0 Comentarii  | 5000 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CONTROL DENIED inregistreaza un nou album de studio

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri