stiri rock

Core Syndicate 2 in Bucuresti

Core Syndicate 2 in Bucuresti
Cavalleria Events va invita Joi, 18 Aprilie in Ageless Club din Bucuresti la a doua editie Core Syndicate! Evenimentul este unul special avand in vedere ca seara va reuni 5 trupe din 4 tari diferite – Romania, Austria, Bulgaria si Republica Moldova.  Accesul publicului se va face incepand cu ora 19:00, iar pretul unui bilet este de 15 LEI + un shot de tequila din partea casei.

Give em Blood revine in Romania pentru inca un concert dupa show-ul sustinut in 2012. Desi trupa este fondata in 2009, soundul ei este cizelat si alterneaza intre break down-uri si riffuri apasatoare, perfecte pentru a electriza publicul cu usurinta. Anul trecut, Give em Blood a lansat primul LP, intitulat Seven Sins.

Last Remains reprezinta cu success scena core din tara vecina Bulgaria. Trupa a fost fondata in 2008 si au la activ un album lansat in 2011 plus un split foarte bine primit de presa locala. Dupa o schimbare de line-up, Last Remains au devenit mai productivi ca niciodata, trupa fiind pregatita sa-si promoveze noile compozitii pe scena clubului Ageless. Noul album, Lead the Way va fi lansat in aceasta primavara.

Friday Keeps a Secret este una dintre tinerele sperante ale scenei moldovenesti de metalcore. Activand pana anul trecut sub numele TODO, trupa a reusit sa concerteze intens in ultimele luni de zile si sa demonstreze ca pot captiva publicul amator cu usurinta. 

Breathelast, una dintre cele mai promitatoare trupe ale scenei autohtone, completeaza line-upul Core Syndicate 2 din Ageless Club. Cu un sound ce alterneaza intre posthardcore si crossover, trupa a reusit sa iasa in evidenta usor in ultimii 2 ani de zile printr-o multitudine de aparitii live, lansarea unui EP de debut, cat si mai multe videoclipuri. In prezent trupa pregateste lansarea urmatorului material, intitulat Floods.

Sinscape sunt o alta surpriza a noului val de trupe romanesti, muzica grupului bazandu-se pe un sound modern si direct. Trupa si-a inceput activitatea toamna lui 2011, cand Mihai Gheorghe s-a alaturat ca solist. Fiind obligati sa refaca majoritatea pieselor si sa scrie unele noi, trupa a ajuns mai aproape de rezultatul dorit. Influente: As I Lay Dying, Slipknot, Parkway Drive, Killswitch Engage etc.

Line-up:
Give em Blood
Austria - Hardcore/Metal
http://www.facebook.com/giveembloodband


Last Remains
Bulgaria - Hardcore/Metal
http://www.facebook.com/lastremains

Friday Keeps A Secret
Moldova - Metalcore
http://www.facebook.com/FridayKeepsASecret


Breathelast
Romania - Post Hardcore
http://www.facebook.com/Breathelast

Sinscape
Romania – Metalcore
http://www.facebook.com/Sinscape

Intrarea va fi 15 LEI
Open Doors 19:00

Evenimentul este organizat de Cavalleria Events.

Sursa: Cavalleria Events



MAI MULTE DESPRE Breathelast, Todo
Posted by H., at 12:01 |  April 13, 2013  | 0 Comentarii  | 1797 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Core Syndicate 2 in Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri