stiri rock

Criza de credibilitate la festivalul Forces of Metal (Olanda)

Criza de credibilitate la festivalul Forces of Metal (Olanda)
 
Prima ediţie a Festivalului Forces of Metal din Olanda, programată pentru vara lui 2012, traversează o criză majoră de credibilitate, după headlinerul primei zile, Manowar a anunţat anularea concertului, iar numele headlinerului celei de a doua seri, Twisted Sister a fost înlăturat de pe site-ul evenimentului fără nicio explicaţie.
 
Programat pentru 8 – 9 iunie 2012, Festivalul Forces of Metal a fost anunţat încă din luna septembrie a acestui an, ca un eveniment ce nu va rămâne neobservat, în zona hard rock şi heavy. Iar pentru a întări abordarea cutezătoare, însuşi regii metalului, Manowar, au fost anunţaţi drept cap de afiş al primei ediţii, pentru data de 8 iunie. Apoi, line up-ul a fost completat cu numele headlinerului celei de a doua zile: Twisted Sister.
 
Însă în cursul acestei săptămâni, chiar cei de la Manowar au dat primul avertisment către public, prin următorul anunţ postat în 15 decembrie, pe pagina de Facebook şi pe site-ul oficial: www.manowar.com: “Ca urmare a faptului ca organizatorii Festivalului Forces of Metal din Olanda nu şi-au respectat obligaţiile contractuale, concertul pe care trupa MANOWAR trebuia să îl susţină în calitate de cap de afiş pe 8 iunie 2012 este oficial anulat. ”  Organizatorii au recunoscut existenţa problememlor, pe pagina de Facebook: http://www.facebook.com/ForcesOfMetal
 
Vineri 16 decembrie şi numele celor de la Twisted Sister a dispărut, fără vreo explicaţie de pe homepage-ul festivalului. Singurul comentariu al organizatorilor a venit, din nou, prin propria pagină de Facebook: “reţineţi că Forces of Metal este un festival de două zile, nu un concert al unei singure trupe. După acest week-end vă vom aduce veşti.”  
 
În acest moment, pe pagina festivalului: http://www.forcesofmetal.nl/ nu apare niciun headliner, credibilitatea evenimentului atârnă de un fir de aţă, iar scandalul pare să ia proporţii, pe măsură ce tot mai mulţi dintre deţinătorii de bilete cer restituirea banilor, invocând faptul că trupele care au reprezentat motivul principal pentru achiziţia acestora nu vor mai evolua la festival. 
Posted by Ruxia Sandru, at 00:03 |  December 19, 2011  | 0 Comentarii  | 2732 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Criza de credibilitate la festivalul Forces of Metal (Olanda)

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri