stiri rock

Damage Case și Crossbone la Cluj Napoca, alături de Toxic Holocaust

Damage Case și Crossbone la Cluj Napoca, alături de Toxic Holocaust
Trupele bucureștene Damage Case și Crossbone ajung pe 12 iulie ȋn Cluj Napoca, urmȃnd să urce pe scena din Flying Circus Pub alături de americanii de la Toxic Holocaust, trupă care vine ȋn premieră ȋn Romȃnia, ȋn cadrul unui turneu european.

Ȋn anul 2015, Damage Case a lansat primul single, „Speeding with the dead”, acompaniat de un videoclip, material realizat cu ocazia cȃștigării primei ediții a concursului „Ce se intamplă, rockere?” Cu suport din partea prietenilor, fanilor, și a susținătorilor underground-ului, trupa lucrează ȋn prezent la primul lor material discografic, care se va intitula „Rock'N'Roll Justice”, album ce ȋnglobează patru ani de rock’n’roll, haos, distracție și mult exces.
 

Ȋnființați ȋn octombrie 2012, cei de la Crossbone au ȋmpărțit scena cu trupe precum: Bio-Cancer, Chronoshere, Violentor și mulți alții. Băieții au deja la activ două materiale pe CD și se pregătesc de primul lor videoclip.
 

TOXIC HOLOCAUST (SUA) revine ȋn Europa ȋn cadrul turneului „Euro Summer Assault 2016”, turneu care va ajunge și ȋn Romȃnia, mai exact, ȋn data de 12 iulie 2016 la Cluj Napoca, ȋn clubul Flying Circus Pub. Biletele sunt disponibile ȋn număr limitat, ȋn format electronic pe www.iabilet.ro dar și ȋn rețeaua fizică iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și IQ BOX (partener Telekom), reţeaua de magazine SAY (partener Orange), pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, dar si la Hard Rock Cafe București și Berăria H la prețul de 30 lei, preț valabil pȃnă ȋn seara concertului, urmȃnd ca la fața locului prețul unui bilet să fie de 35 lei.
 

Click aici pentru a accesa pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa: Extreme Promotions


MAI MULTE DESPRE Crossbone, Damage Case, Toxic Holocaust
Posted by Gina S., at 18:48 |  July 04, 2016  | 0 Comentarii  | 2697 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Damage Case și Crossbone la Cluj Napoca, alături de Toxic Holocaust

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri