stiri rock

Dark Bombastic Evening: detalii despre noua editie

Dark Bombastic Evening: detalii despre noua editie
Peste cateva zile vom incepe sa anuntam numele participante la DBE 5, anunturi ce se vor derula pe parcursul a catorva saptamani. Anul acesta vom avea circa 20 de trupe diferite ca sonoritati muzicale, peste 100 de muzicieni talentati, unii putin cunoscuti, altii complet necunoscuti, ce vin din toate colturile Europei la un nou ritual DBE, un eveniment ce ne place sa credem ca poate deveni “o frumoasa traditie” in inimile celor prezenti.
 
Vor fi trupe care vor sustine primul lor concert din cariera, altele vor canta pentru prima data in Romania. Vor reveni doar 2 trupe ce au mai fost prezente la DBE, de data aceasta cu ceva nou si interesant, atat muzical cat si vizual.
 
Dupa cum bine se stie, platforma DBE sustine Spiritul Underground si tot ceea ce deriva din el, asa ca nu vom avea nici de data aceasta trupe de deschidere si headlineri, trupe mari si trupe mici, ci doar prieteni muzicieni ce vor avea placerea de a-si prezenta viziunile artistice in fata unui public mai mult sau mai putin eclectic, dar care este deschis la nou si doreste sa sustina, prin participare, o miscare ce a plecat din iubire si respect fata de “subcultura Underground”.
 
Si de data aceasta locatia este RYMA, in Cetatea Alba Iulia, unde s-au desfasurat si precedentele 2 editii.
 
DonisArt va incerca din nou sa fie aproape de cei interesati, prin rezervarea de bilete/abonamente, cazari la hotelurile din Alba Iulia la preturi atractive dar si posibilitatea de campare in locatia RYMA, care va avea alocat un spatiu pentru corturi mult mai generos anul acesta. Despre aceste detalii vom reveni cu amanunte in primavara, dupa ce line-up-ul va fi anuntat si va fi stabilit (prin votare) pretul biletelor/abonamentelor.
 
In paralel, studiem si alte scenarii pe care sa le integram in conceptul DBE: foc de tabara, teatru, expozitii de arta, excursii, auditii de albume noi in premiera, improvizatii live...
 
Avem semnale ca prieteni participanti in trecut vor reveni la DBE, ceea ce ne bucura si ne onoreaza. De asemenea, exista intentii anuntate si din partea altor suflete ce ar dori sa impartaseasca experienta DBE in premiera, impreuna cu cei prezenti.
 
Cu siguranta ca toti cei ce vor dori si vor putea sa vina la Alba Iulia in perioada 14-17 august vor fi bineveniti iar noi, cei ce ne vom ocupa de intregul concept, ne vom stradui sa facem si din aceasta editie un alt reper memorabil, inconjurat de normalitate, respect si bun simt.

Sursa: DonisArt
Posted by Dragos P., at 17:40 |  January 17, 2013  | 0 Comentarii  | 1891 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Dark Bombastic Evening: detalii despre noua editie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri