stiri rock

DARK BOMBASTIC EVENING II: line-up complet si detalii finale!

DARK BOMBASTIC EVENING II: line-up complet si detalii finale!

DonisArt va invita la DARK BOMBASTIC EVENING 2nd EDITION! Evenimentul se va desfasura pe durata a doua zile, 10 si 11 decembrie 2010, in doua cluburi bucurestene. 

Astfel, pe data de 10 decembrie, in clubul KULTURHAUS, incepand cu ora 19.00, 5 trupe diferite ca abordare muzicala isi vor prezenta intr-un mod original cele mai reprezentative compozitii: 

-DESIDERII MARGINIS dezvolta o aura Dark Ambient impresionanta, proiectul suedezului Johan fiind considerat unul dintre cele mai emblematice de la Cold Meat Industry, alaturi de RAISON D’ETRE. 
http://www.darkbombasticevening.com/site/desiderii-marginis-swe

-DIRTY GRANNY TALES este un proiect complex Dark Atmospheric Acoustic Gothic, ce incorporeaza inteligent dar si original o multitudine de elemente: muzica, teatru de papusi, dans, animatie video… Inspirat din TIGER LILLIES, cu treceri prin Gothic sau chiar Black Metal, grupul elen ne va prezenta in premiera pentru Romania ultimul lor concept artistic, intitulat „Jealous”.
http://www.darkbombasticevening.com/site/dirty-granny-tales

-IRFAN este o trupă Ethereal fabuloasa care, în 9 ani de la infiintare, a reuşit să realizeze doua albume deosebite (“Irfan”, 2003 şi “Seraphim”, 2007), să concerteze în peste 20 de tari şi să fie catalogată ca replica perfectă la DEAD CAN DANCE... Cu o noua voce feminina, IRFAN ne va prezenta atat piese vechi cat si altele noi, in premiera.
http://www.darkbombasticevening.com/site/irfab-bul

-SIMONE H. SALVATORI, liderul trupei Dark Pop SPIRITUAL FRONT, vine in Romania sa prezinte fanilor un melanj de piese diferite, dar intr-o varianta solo, alaturi de propria lui chitara.
http://www.darkbombasticevening.com/site/simone-h-salvatori-ita

-SUNSET IN THE 12TH HOUSE este proiectul celor din DORDEDUH (ex NEGURA BUNGET). Sol Faur si Hupogrammos doresc sa le arate celor prezenti o alta orientare muzicala, concretizata printr-o forma experimentala de Post-Rock, una elaborata si cu tente psihedelice & ezoterice. Este prima aparitie scenica a trupei si, in acelasi timp, prima trupa autohtona ce participa la DBE.
http://www.darkbombasticevening.com/site/sunset-in-the-12th-house-rom


Sambata, 11 decembrie, incepand cu ora 19.00, in clubul THE SILVER CHURCH, alte cinci trupe vor incata audienta cu reprezentatiile lor:

-SEVENTH HARMONIC isi prezinta dimensiunea NeoClassical intr-un mod original, Caroline, Lesley, Frederique si Ann-Mari reusind in doar cateva luni de la reinfiintarea proiectului sa capteze interesul celor mai mari promoteri europeni de festivaluri de gen si chiar sa semneze cu label-ul Out Of Line!
http://www.darkbombasticevening.com/site/seventh-harmonic

-ATARAXIA a lansat in aceasta primavara un nou album, pe care il va promova prin concerte in intreaga Europa, in Mexic si chiar in China! Daca acum 2 ani, la Brasov, italienii si-au pus in valoarea doar dimensiunea Ethereal, la Bucuresti acestia vor sustine un concert complex, structurat in 2 parti distincte, una Ethereal Folk si o alta Dark Cabaret.
http://www.darkbombasticevening.com/site/ataraxia-ita

-ARCANA vine pentru a treia oara in Romania, pentru prima data in Bucuresti! Si pentru prima data ARCANA va canta live in totalitate! Piese noi dar si vechi vor fi abordate intr-o componenta de sapte persoane, ca invitati fiind Sergio si Nuria din NARSILION/DER BLAUE REITER si Johan din DESIDERII MARGINIS. Veti putea vedea un ARCANA mai real ca niciodata pana acum!
http://www.darkbombasticevening.com/site/arcana-swe

-NAEVUS este un grup britanic de Minimalistic Post-Punk ce activeaza de peste 10 ani si a realizat albume spectaculoase la cele mai celebre label-uri europene de gen. Acoustic Modernists ar putea sa fie cea mai buna caracterizare a ceea ce canta cei patru englezi iar concertele lor degaja intotdeauna o energie incredibila!
http://www.darkbombasticevening.com/site/naevus

-SOL INVICTUS este considerata o trupa cult, mai ales datorita faptului ca mentorul ei, Tony, este o legenda vie a acestei scene NeoFolk. Activitatea lui din DEATH IN JUNE si chiar colaborarea cu CURRENT 93 face din acest personaj si implicit din SOL INVICTUS o piesa rara de colectie pentru toti fanii genului, o oportunitate perfecta de a vedea un veteran si echipa proprie la lucru!
http://www.darkbombasticevening.com/site/sol-invictus-uk

Asadar, de la Neofolk si NeoClassical, cu trecere prin Post-Punk, Dark Ambient sau Post-Rock si terminand cu Gothic Acoustic, Ethereal DownTempo sau Cabaret Macabre, cu o atmosfera intretinuta de DJ olandezi Richard and Myrtho, DARK BOMBASTIC EVENING invita pe toti cei ce doresc sa petreaca 2 zile de neuitat la cel mai avantgardist eveniment underground de gen din Europa de Est! De subliniat ca cel mai mare festival Goth din lume, WGT din Leipzig, la editia din acest an, s-a bucurat si de participarea trupelor SOL INVICTUS, ATARAXIA, SEVENTH HARMONIC si ARCANA.
Mai multe detalii despre trupe si eveniment se pot citi pe www.darkbombasticevening.com, inclusiv un forum bilingv dedicat comunitatii interesate.
Pretul unui bilet va fi de 90 lei pentru fiecare seara si 170 lei abonament pentru 2 zile.


Eveniment: DARK BOMBASTIC EVENING 2nd EDITION
Trupe participante: DESIDERII MARGINIS (SE), DIRTY GRANNY TALES (GR), SIMONE H. SALVATORI (IT), IRFAN (BG), SUNSET IN THE 12TH HOUSE (RO), SEVENTH HARMONIC (SE/UK), ATARAXIA (IT), ARCANA (SE), NAEVUS (UK), SOL INVICTUS (UK)
Locatii: Kulturhaus, Str Sf. Vineri No.4, www.kulturhaus.ro; The Silver Church Club, Calea Plevnei Nr.61, www.tscarena.ro, Bucuresti
Data: 10-11 decembrie 2010, ora 19.00
Organizator: DonisArt
Bilete: 90 lei pt fiecare seara, 170 lei abonament pt 2 zile, prin: magazinele Germanos, Vodafone, Librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.
Detalii: www.darkbombasticevening.com, www.donisart.ro



MAI MULTE DESPRE Arcana, Ataraxia
Posted by Ella, at 23:03 |  September 09, 2010  | 0 Comentarii  | 3494 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DARK BOMBASTIC EVENING II: line-up complet si detalii finale!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri