stiri rock

DEAD SHAPE FIGURE: thrash metal finlandez la FilthFest

DEAD SHAPE FIGURE: thrash metal finlandez la FilthFest

"Dupa lungi asteptari, iata ca a fost stabilita si cea de a patra formatie de la FilthFest. Este vorba despre marea speranta a metalului finlandez, DEAD SHAPE FIGURE.
“Ne gandeam cand ar trebui sa pornim din nou intr-un turneu si nu ne-a venit sa credem ca acest lucru se poate intampla asa de repede. Acest festival-turneu la care vom participa cuprinde nume mari, cu o mixtura de stiluri, de un profesionalism care nu poate fi pus sub semnul indoielii. Cred ca in fiecare seara vom canta de parca am fi conectati la un defibrilator. Pentru noi este cea mai importanta productie la care participam si vom folosi acest prilej pentru a demonstra ca am meritat sa fim in aceasta selecta companie”, a declarat Galzi (voce, DEAD SHAPE FIGURE).

Info oficiale DEAD SHAPE FIGURE:
http://www.deadshapefigure.fi/site/
www.myspace.com/deadshapefigure

Video DEAD SHAPE FIGURE:

 

Aproape 800 din cele 1200 de bilete scoase la vanzare s-au epuizat. Biletele sunt distribuite în reteaua Eventim [ www.eventim.ro- adica în aproape toate magazinele Germanos din tara ] si se gasesc la pretul de 100 LEI. Pentru cei care nu stiu, în ziua concertului biletul va costa 110 LEI.

FILTH FEST TOUR este primul festival itinerant care va avea loc in Romania si contine un “killer package” format din CRADLE OF FILTH , MOONSPELL si TURISAS si DEAD SHAPE FIGURE . Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca, pe data de 23 aprilie 2009, la Sala Sporturilor, ora 19:00.

Pagina oficiala a acestui eveniment: www.promusicprod.ro/filthfest


Organizatori: Promusic Prod., KRUDD Booking & Promotion, Maximum Rock Magazin"



MAI MULTE DESPRE Dead Shape Figure
Posted by Klawz, at 00:00 |  March 24, 2009  | 0 Comentarii  | 3269 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DEAD SHAPE FIGURE: thrash metal finlandez la FilthFest

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri