stiri rock

DEATHDRIVE: despartire de chitaristul Sheriffu'

DEATHDRIVE: despartire de chitaristul Sheriffu'
Va comunicam ca trupa Deathdrive s-a despartit in luna septembrie 2011 de chitaristul Sheriffu' dupa o colaborare de 10 ani.

Pixy : "Am luat aceasta decizie de comun acord, bazata pe prioritatile fiecarei parti, motivatia principala fiind, din pacate, lipsa de timp, care ne face sa nu ne putem ocupa 100% de pasiunile noastre.Vreau sa-i multumesc in felul acesta si public lui Sheriff pentru toata dedicatia sa pentru aceasta formatie, ii urez succes  in tot ce va intreprinde incontinuare. De asemenea, pentru cei care nu stiu, el a primit invitatia de a se alatura grupului Coma si urmeaza sa debuteze alaturi de ei din 1octombrie. Ca sa previn orice speculatie tipica care s-ar putea propaga, mentionez explicit ca nu ne-am certat, nu "ni l-a furat Coma", nu e nici o raca la mijloc, nu "l-am dat afara" pentru ca a fost invitat sa cante cu prietenii nostri de la Coma, nu " a plecat din Deathdrive pentru Coma" etc , pur si simplu cele doua evenimente au coincis si s-au aranjat multumitor pentru toata lumea."

Deathdrive urmeaza sa demareze o campanie de cautare a unui nou chitarist care sa umple golul lasat de aceasta despartire. Daca printre cei care citesc acest comunicat se afla si chitaristi interesati sa ne propuna o colaborare ii rugam sa ne contacteze prin e-mail la deathdriveband@yahoo.com
Sursa: Pixy - Deathdrive


MAI MULTE DESPRE Coma, Deathdrive
Posted by H., at 17:18 |  October 01, 2011  | 0 Comentarii  | 1835 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DEATHDRIVE: despartire de chitaristul Sheriffu'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri