stiri rock

DECAPITATED: warm-up party in Bucuresti

DECAPITATED: warm-up party in Bucuresti
 Mighty Owl Productions si Heaven & Hell Bar te invita sambata, 17 septembrie la un warm up party oficial Decapitated!
 
In pregatirea concertului pe care formatia poloneza il va sustine in data de 18 septembrie in Clubul Fabrica din Bucuresti, te invitam sa-i cunosti personal pe membrii formatiei la un warm up party oficial ce va avea loc in Heaven & Hell Bar ( Strada Occidentului nr. 1).
 
Seara nu va avea o tematica anume ci va fi aceeasi rockoteca cu care barul v-a obisnuit in fiecare sambata. In schimb sunteti invitati sa va distrati alaturi de polonezi care asteapta cu nerabdare intalnirea cu fanii.
 
"Chiar daca concertul din Bucuresti s-a amanat cu o zi nu putem decat sa ne bucuram ca vom avea ocazia sa petrecem o sambata seara in compania fanilor si nu numai! In ce priveste concertele din Romania va promitem ca vom oferi un show demential! Carnival Is Forever!" declara formatia.
 
In aceeasi seara se vor putea gasi si ultimele bilete la pretul de 50 Ron (pentru concertul din Bucuresti).
 
Intrarea este libera iar Decapitated vor ajunge dupa ora 21:00.
 
Decapitated, una din cele mai titrate formatii de metal din Europa, ajunge pentru prima data in Romania pentru doua concerte ce vor avea loc in luna septembrie dupa cum urmeaza:
 
Duminica, 18 septembrie - Bucuresti, Club Fabrica
Luni, 19 septembrie - Cluj-Napoca, Euphoria Music Hall
 
Biletele sunt disponibile exclusiv in reteaua BILETOO.RO, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de langa McDonald’s) si la statia de metrou Unirii 1. In tara biletele se pot gasi in reteaua Flanco si la magazinele Adevarul.
Sursa: Mighty Owl Productions


MAI MULTE DESPRE Decapitated
Posted by H., at 09:37 |  September 07, 2011  | 0 Comentarii  | 1732 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DECAPITATED: warm-up party in Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri