stiri rock

DEICIDE: noutati privind concertul din Romania - o noua trupa in deschidere

DEICIDE: noutati privind concertul din Romania - o noua trupa in deschidere

La doar doua zile de la data anuntata oficial pentru inceperea vanzarii biletelor pentru evenimentul din 30 mai (Studio Martin) care ii are ca headlineri pe DEICIDE, primele 100 de bilete – cele la pret special de 66 RON sunt epuizate. Mai exista spre vanzare cele 400 de bilete la pretul de 78 RON.

Reamintim ca pentru acest concert, nu se inregistreaza rezervari, ci doar comenzi cu ramburs, prin email trimis la bilete(at)hatework(punct)ro. Comenzile de peste 4 bilete sunt scutite de taxe postale. Biletele se afla in distributie si la Titus / Bestial Rec tel: 0722814991 / e-mail: titus@bestial.ro / yahoo messenger: dark_distro).

Enthrallment in deschiderea concertului DEICIDE de la Bucuresti.

ENTHRALLMENT vin din Pleven, Bulgaria si si-au început drumul în 1998 cu un demo numit "The Scarlet Difference" (1998 / Dark Mist Productions / Brutallica Records). Trupa are succes şi in 2001 apare MCD-ul "Burning Fields " (2001 / Butchery Music). Ulterior acestui material lineup-ul s-a schimbat în mod drastic şi prin urmare si muzica produsa de acestia, devenind mai tehnica, mai energica si mai brutala.
În 2006, Grindethic Records din UK şi Grotesque Productions din Spania ne prezinta primul full length ENTHRALLMENT "Smashed Brain Collection". Albumul este re-realeased iulie 2007. În 2008 ENTHRALLMENT semneaza pentru 3 albume cu Metal Age Productions din Slovacia, iar primul dintre acestea este deja concretizat in "Immerse Into Bloody Bliss".

In 2010 au deja confirmat un turneu european de aproape 30 de date in cursul lunilor aprilie si mai, acest turneu culminand cu aparitia trupei in deschiderea concertului Deicide si Avatar de la Bucuresti.

Mai multe despre ENTHRALLMENT  la http://www.myspace.com/enthrallment



MAI MULTE DESPRE Avatar, Deicide, Enthrallment
Posted by H., at 02:06 |  March 04, 2010  | 0 Comentarii  | 3058 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DEICIDE: noutati privind concertul din Romania - o noua trupa in deschidere

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri