stiri rock

Desant – invitati in cadrul concertului Kempes & Rezident Ex de la Arenele Romane

Desant – invitati in cadrul concertului Kempes & Rezident Ex de la Arenele Romane

Trupa timisoreana Desant va avea statutul de invitat in cadrul singurului concert pe care Kempes si Rezident Ex il va sustine in capitala. Evenimentul ce va avea loc la Arenele Romane pe 21 septembrie va insemna reintalnirea dintre Kempes si publicul bucurestean, dupa 8 ani de absenta, dar si prezenta pe aceeaşi scena a doua nume ce vreme de 6 ani au făcut istorie intr-o trupa de frunte a rockului romanesc: Kempes si Alin Achim.

 

Desant anunta ca: „showul din septembrie, va insemna lansarea oficiala a formatiei, si se va concretiza in forma unui adevarat asediu rock la Arenele Romane ”. 

 

Trupa a fost infiintata la sfârsitul lui 2010, la Timisoara, a lansat primul single „Zbor” in 2011, iar pe 16 iunie 2012 a fost prezenta pe scena OST Fest. Desant propune un sound hard-heavy de calitate, energic, si versuri simple, adresate publicului larg. „Am decis sa abordam stilul hard-heavy pentru ca asta ne place si o vom face cu daruire”, marturisesc muzicienii”

 

Desant inseamna: Alin Achim (bas), Mihai Dobrescu (tobe), Tibi Saulescu (chitara) si Alex Anca (voce), Vlad Toma (clape). Fiecare membru al grupului are in spate un parcurs muzical interesant: Alin Achim a cunoscut consacrarea cu Cargo, trupa alaturi de care a petrecut 13 ani; Mihai Dobrescu a trecut pe la Black Roses, Intercity si Ego, chitaristul Tibi Saulescu a mai facut parte din Lost Leaves, The Spirit si Regal, solistul Alex Anca a mai cântat in Old No 7, Radioactiv si Pandora, iar  organistul Vlad Toma a fost implicat in proiecte muzicale alaturi de Staccato, Lex, Darken My Grief.

 

Pentru concertul din 21 septembrie sunt in vânzare doua categorii de bilete:

 

Acces general – 60 RON

 

Bilete VIP – 100 RON (intâlnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului semnat de artisti )

 

Biletele se vând si online, in format electronic pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai. 

 

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vânzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro

 


 

 

 

 

Posted by Ruxia Sandru, at 14:13 |  July 05, 2012  | 0 Comentarii  | 3885 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Desant – invitati in cadrul concertului Kempes & Rezident Ex de la Arenele Romane

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri