stiri rock

Despre „Bye-Bye Youth”, cel mai nou disc al bulgarilor de la Expectations

Despre „Bye-Bye Youth”, cel mai nou disc al bulgarilor de la Expectations
 Grupul de hardcore melodic şi atmosferic din Sofia, care nu se dezice nici de estetica progresivă, Expectations a lansat în ultima parte a lunii septembrie discul „Bye-Bye Youth”, la patru ani de la precedentul full-length, „After Twenty Years”. Noul album a fost compus într-o nouă formulă, astfel că în line-up au apărut Ivan Iliev la tobe – fost membru într-un grup local de hardcore, Melekh – şi chitaristul Teodor Tsvetkov. Aceştia s-au alăturat membrilor stabili, adică basistului Angel Simitchiev, cunoscut şi din experienţele ambient cu proiectul Mytrip, chitaristului Mihail Slavov şi vocalistului Georgi Dimitrov. 
 
 
Despre conceptul materialului „Bye-Bye Youth”, membrii au declarat că totul se leagă de acceptarea lucrurilor conform naturii acestora, de pierderea unor oameni importanţi, de dezvoltarea indivizilor şi ceea ce rămâne după schimbările ce fac parte din desfăşurarea vieţii. 
 
 

Albumul a fost lansat la Straight From The Heart Records pe vinil, CD şi versiune digitală disponibilă pe toate platformele de streaming populare. Iată mai jos şi videoclipul pentru single-ul „I’m Ready to Die”.
 


MAI MULTE DESPRE Mytrip
Posted by Gina S., at 15:22 |  October 05, 2018  | 0 Comentarii  | 4231 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Despre „Bye-Bye Youth”, cel mai nou disc al bulgarilor de la Expectations

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri