stiri rock

Despre concertul Thy Art is Murder din Bucureşti, cu Walk the Abyss, Divided By Perception şi As I Fall

Despre concertul Thy Art is Murder din Bucureşti, cu Walk the Abyss, Divided By Perception şi As I Fall
Binecunoscuta trupă deathcore, Thy Art Is Murder se reîntoarce în București, pe data 2 iulie și va concerta în Club Quantic (Intrarea Grozavești). Evenimentul face parte din turneul european „Death Dealers” și este organizat de 7inc. În deschidere vor cânta As I Fall, Divided By Perception și Walk the Abyss.

Thy Art Is Murder este o trupă din Sydney, Australia, fondată în anul 2006. Primele trei albume ale acesteia, „The Adversary” (2010), „Hate” (2012), „Holy War” (2015), au creat un sound general specific, uşor de recunoscut şi, astfel, grupul a început să fie considerat în rândul publicului şi presei drept unul dintre cele mai complexe și originale din genul deathcore. Thy Art Is Murder îmbină elemente din death metal-ul clasic și autentic, cu breakdown-uri și influențe venite de la grupuri apreciate precum Decapitated, Meshuggah, Black Dahlia Murder sau Carnifex, ceea ce conferă muzicii latura extremă.
 
© Eliran Kantor

Australienii au lansat în 2017 cel de-al patrulea album intitulat „Dear Desolation”, care va fi prezentat publicului pe parcursul turneului curent.
 
 
Walk the Abyss este o trupă deathcore din București care a luat naștere în anul 2011. Ideea principală a proiectului, de unde vine și numele, se bazează pe exprimarea unei călătorii în abis, reprodusă prin tehnicile chitarei și ale basului, unde nu lipsesc breakdown-urile. În anul 2014 trupa a lansat primul material discografic, „The Disclosure Between Surface And Self”, un album ce combină elemente djent, hardcore și progressive metal.
 
 
Divided By Perception este o trupă din Cluj, fondată în 2012. Aceasta abordează un stil metalcore combinat cu hardcore, având drept influențe trupe ca: Parkway Drive, Architects, While She Sleeps, The Devil Wears Prada, Trivium, Of Mice and Men și multe altele. Primul material discografic se numeşte „Verity”, un album lansat în anul 2015 și urmat single-urile „Affliction” (2016) si „Isolated” (2018). Ideea centrală a proiectului dorește să contureze modul în care toţi oamenii văd viaţa în chip diferit și felul în care sunt privite experienţele de către fiecare, ceea ce conferă unicitate individului.
 
 
Iar As I Fall vine din Bucureşti şi este un grup tânăr înfiinţat în 2015. Artiștii din acest grup se află la începutul explorării scenei de metal underground din România, iar prima lor piesă se intitulează „Sleep Tight”. Proiectul a luat naștere subit din dorința membrilor de a îmbina metalcore-ul clasic cu riff-uri grele și agresivitate vocală. Principalele influențe vin de la trupe precum: Parkway Drive, Of Mice and Men, As I Lay Dying.
 
 
 
Iată programul evenimentului de pe 2 iunie:
17:00 – open doors;
18:00 - 18:30 – As I Fall;
18:45 - 19:15 – Divided by Perception
19:30 - 20:15 – Walk The Abyss
20:30 - … Thy Art Is Murder.  

Biletele pot fi cumpărate online, pe EventBook.ro, la prețul de 45 de lei pentru primele 50 de bilete, 60 de lei pentru următoarele 100 și 75 lei în seara evenimentului. Cei interesaţi de concertul Emmure, care are loc pe 11 iulie tot în Club Quantic, pot opta pentru oferta specială de 80 lei pentru ambele concerte, care poate fi accesată tot prin intermediul Eventbook.

Sursa: HC | RO


MAI MULTE DESPRE Divided by Perception, Walk the Abyss
Posted by Gina S., at 16:10 |  June 28, 2018  | 0 Comentarii  | 2637 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Despre concertul Thy Art is Murder din Bucureşti, cu Walk the Abyss, Divided By Perception şi As I Fall

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri