stiri rock

Detalii despre concertul ARCANA de la Brasov

Detalii despre concertul ARCANA de la Brasov

Am primit la redactie urmatorul comunicat:

"Pe data de 19 aprilie 2008, trupa suedeza ARCANA va sustine un  concert de promovare al noului album: Raspail (Kalinkaland, 2008). Aflata pentru prima oara in Romania, ARCANA va canta la Centrul Cultural Reduta din Brasov. Concertul va incepe la orele 19:30 si va fi urmat de un After Party programat sa inceapa dupa orele 22:00.

Primul eveniment organizat de catre DonisArt si Kogaionon, concertul ARCANA vine sa umple un gol in promovarea evenimentelor de acest gen. Ideea concertului s-a concretizat pentru ca am indentificat o nevoie clara de evenimente culturale axate pe calitate, unicitate, profesionalism si respect; caracteristica din urma, atat fata de artisti cat si mai ales fata de public!! La fel, pentru ca avem o dorinta puternica de a aduce publicul romanesc si catre Brasov.

Numarul biletelor este extrem de limitat, concertul avand loc in Sala Mare a Centrului Cultural Reduta, sala cu o capacitate de 350 de locuri. Biletele se vor pune in vanzare prin reteaua nationala a magazinelor Diverta, la casa de bilete din Sala Palatului, in Magazinul Muzica si Hard Rock Cafe, Beauty Of Pain, Bestial Records (Bucuresti) precum si online pe www.ticketpoint.ro. Pretul biletelor este de 55 RON (indiferent de amplasare). Vanzarea acestora incepe de pe data de 5 Martie 2008. Raspunzand la intrebarile publicului legate de locurile disponibile, tinem sa anuntam ca un numar mare de bilete a fost deja rezervat. La fel, este important de mentionat ca ne aflam in imposibilitatea de a suplimenta biletele cu loc.

Londra, Amsterdam, Budapesta… Blaj, Calarasi, Bucuresti, Cluj Napoca, Sibiu, Miercurea Ciuc sunt doar cateva locatii din care s-au facut deja rezervari. In acest sens, tinem sa multumim tuturor celor care ne-au trimis aprecieri si cuvinte de incurajare si multumire! Intentiile noastre, ca si organizatori, sunt sa facem cat mai multe evenimente de acest gen, aici, la Brasov. Tinem sa subliniem inca o data ca mergem pe ideea de calitate si respect fata de public!

Dupa concert, va invitam in Musik Cafe, la After Party. Situat pe strada Republicii Nr. 42, la cateva minute de locatia concertului, Musik Cafe are o capacitate de 150 de locuri. Intrarea este libera, iar accesul la trupa nu este restrictionat decat de capacitatea locatiei.

Despre trupa:
« ARCANA nu este o trupa politica, insa suntem implicati si interesati de problemele legate de progresul facut impotriva poluarii naturii. Tintim catre o lume mai buna, cu mai putina poluare si cu o vedere catre viitor mai ecologista. Catre o lume mai binevoitoare, cu mai putine diferente de clasa si cu empatie fata de ce cei ce sufera. Vrem ca ai nostri copii sa aiba siguranta unei vieti traite cu aer curat de respirat ».

Componenta:
Peter Bjärgö / Ann-Mari Thim / Stefan Eriksson / Ia Bjärgö / Mattias Borgh

Discografie:
Dark Age of Reason [ 1996 ]
Lizabeth [ 1997]
Cantar de Procella [ 1997 ]
Isabel [ 1999 ]
...The Last Embrace [ 2000 ]
Inner Pale Sun [ 2002 ]
Body Of Sin, 2002
The New Light [2004]
Le Serpent Rouge [2004]
Raspail [2008]

Trupe asemanatoare ca orientare: DEAD CAND DANCE, Elend, Stoa, Ataraxia, Khvarena, Rajna, Dark Sanctuary, Dvke, Dargaard, Love Is Colder Than Death.

Stil muzical si alte influente: Dark Ambient, Gothic, ethno, accoustic, lyrical, oriental-tribal, ambient medieval …

Mai multe informatii despre ARCANA puteti citi pe www.donisart.ro si www.kogaionon.com. Aici puteti gasi un interviu acordat in exclusivitate revistei Kogaionon. La fel, puteti avea acces la mesajul trimis de catre trupa fanilor din Romania.

Linkuri utile:

 www.donisart.ro (Organizator)
 www.kogaionon.com (Organizator)
 www.cultural-centre.ro (Centrul Cultural Reduta)
 www.erebusodora.net/arcana (Site Oficial Arcana)
 www.myspace.com/peterbjargo (mySpace Arcana)"



MAI MULTE DESPRE Arcana
Posted by at 00:00 |  March 05, 2008  | 0 Comentarii  | 3254 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Detalii despre concertul ARCANA de la Brasov

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri