stiri rock

Detalii despre noul album TROOPER

Detalii despre noul album TROOPER

Trooper are un nou album. Intitulat "Rock'n'roll pozitiv", discul a fost compus anul acesta si finalizat in ultimele 3 luni printr-o munca asidua de studio, care a presupus multe nopti nedormite si o selectie "sangeroasa" a pieselor si a variantelor acestora.
Ajunsi la cel de-al patrulea album al carierei, Trooper au pregatit fanilor un material prin care isi declara dependenta de rock'n'roll si care va fi lansat pe 28 noiembrie printr-un concert special la Clubul Old School Preoteasa din Bucuresti.
Alin Dinca, solist Trooper: "Dupa un an greu si solicitant in care am avut o groaza de concerte prin toata tara si intalniri de neuitat cu prietenii nostri, am reusit sa ne strangem ideile muzicale intr-un album care reflecta starea noastra de spirit si experientele care ne-au marcat de la cel de-al treilea album incoace. Va asteptam sa fiti alaturi de noi la acest concert care se intimpla la implinirea a 13 ani de activitate neintrerupta Trooper".
Pentru una din piesele albumului, intitulata "Old School, Baby", dedicata fanilor care au sustinut grupul de-a lungul timpului, Trooper au pregatit si un videoclip, filmat recent in HD cu contributia a peste 50 de prieteni ai trupei.
Noul disc va putea fi ascultat pe site-ul trupei www.trooper.ro in saptamana ce precede lansarea oficiala a albumului si este un cadou pe care Trooper il face tuturor celor care le iubesc muzica.
Pana atunci, va invitam sa vizionati pe www.trooper.ro un filmulet care ii arata pe Trooper in studioul de inregistrari.



MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by at 00:00 |  October 20, 2008  | 11 Comentarii  | 3355 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Detalii despre noul album TROOPER

  • da' v-ati gandit mult pana sa dati de titlul asta pt. album? fara sa intentionez sa va ofensez, nu ma pot abtine sa nu va spun ca mi se pare stupid. e mult mai rau decat gloria sau electric, care nici ele nu-s cine stie ce capodopere.. io zic sa va mai ganditi, pana nu tipariti copertile

    1. Posted by togo | 20 Octombrie 2008 10:41
  • astia au luat-o in jos pe panta prostiei!
    mai bine ascultil ascult pe florea ala salam

    2. Posted by arkana | 20 Octombrie 2008 11:53
  • Corect! Trebuia sa se cheme: brothers of metal of the steel of the dragon of sword in the sky!!! Ca sa fie true!!! :))) Poate asa erau multumiti micii critici de buzunar !!! Deci nu uitati: brothers of steel in the warior of the dragon's sword...sau asa ceva. Sa fim Rock!!:)))
    Bravo Trooper

    3. Posted by arkana | 20 Octombrie 2008 12:13
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri