stiri rock

Detalii despre program şi reguli de acces la Tuborg GreenFest powered by Rock The City

Detalii despre program şi reguli de acces la Tuborg GreenFest powered by Rock The City
Desfășurat între 29 iunie și 1 iulie 2012, Tuborg GreenFest powered by Rock The City mizează pe gradul ridicat de civilizație dovedit de nenumărate ori de publicul român, răsplătind spiritul ecologist al acestuia cu multe premii.
 
Tuborg GreenFest powered by Rock The City este un festival care încurajează păstrarea curățeniei pe toată durata evenimentului, precum și colectarea selectivă a deșeurilor. Pentru a încuraja acest tip de comportament civilizat, Umbrela Verde – programul de protecție a mediului inițiat de compania Tuborg, va fi activ pe parcursul celor trei zile de festival pentru a promova păstrarea curățeniei și a recompensa participanții care vor colecta paharele de plastic.
Compania Tuborg recomandă consumul responsabil de bere și reamintește participanților la festival că persoanelor sub 18 ani le este interzis consumul de alcool. 
 
Organizatorii festivalului informează publicul în legătură cu programul zilnic al festivalului, de la orele de acces până la reperele orare aferente fiecărui concert în parte. De asemenea, sunt aduse la cunoștința publicului larg, o serie de reguli generale, aplicabile la nivel internațional și valabile la Tuborg GreenFest powered by Rock The City.
 
 
Programul Tuborg GreenFest powered by Rock The City
 
Vineri, 29 iunie
Heaven Shall Burn 21:45 - 22:45
Celelalte Cuvinte 20:30 - 21:30
Timpuri Noi 19:00 - 20:00
Luna Amară 17:45 - 18:45
Old Green 17.00 - 17:30

Porţile se deschid: 16:30
 
 
Sâmbătă, 30 iunie
Machine Head 21:30 - 23:00
Godsmack 19:45 - 21:00
Black Label Society 18:15 - 19:15
Soulfly 16:45 - 17:45
Lacuna Coil 15:30 - 16:15
Saxon 14:15 -15:00
Sweet Savage 13:00 - 13:45 

Porţile se deschid: 12:30
 
Duminică, 1 iulie
Guns N´Roses 20:00 - 23:00
Evanescence 17:45 - 19:00
The Cult 16:15 - 17:15
Within Temptation 14:45 - 15:45
Ugly Kid Joe 13:45 - 14:15

Porţile se deschid: 13:00
 
Notă: Fiecare seară a festivalului se va încheia la orele 23.
 
 
Recomandări generale
 
Publicul român are experienţa concertelor mari şi înţelege că există un set de reguli internaţionale, a căror aplicare ajută la garantarea siguranţei şi a confortului tuturor participanţilor. 
Printre acestea se numără lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roagă publicul să NU le aducă la festival: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video. 
Accesul în spațiul festivalului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.
Pentru confortul participanţilor la festival şi bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare. Punctul de acces în zona de concert este situat la intrarea în complexul Romexpo dinspre Piața Presei Libere. 
 
Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la festival, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun. În situația folosirii autoturismelor personale, vor exista locuri de parcare contra-cost, la preţul de 10 lei/zi, situate în cadrul complexului Romexpo, în parcările C şi D. 
Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la festival a copiilor sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia. 
 
Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la festival a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.
 
Cel mai mare festival al verii, Tuborg GreenFest powered by Rock The City, aduce trupe de referință ale rock-ului mondial în recitaluri extraordinare. După ce a făcut înconjurul Europei alături de artişti şi trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest aduce și în România o atmosferă incendiară garantată de trupele de calibru, experienţa unică şi Tuborg, berea cea mai implicată în muzică.
 
Biletele pentru Tuborg GreenFest  powered by Rock The City sunt puse în vânzare prin reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi pe www.eventim.ro.
 
Informații suplimentare legate de festival puteţi găsi şi pe pagina noastră de Facebook, http://www.facebook.com/TuborgGreenfest2012.

Sursa: Tuborg Green Fest
 
Posted by Dragos P., at 16:15 |  June 27, 2012  | 4 Comentarii  | 2471 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Detalii despre program şi reguli de acces la Tuborg GreenFest powered by Rock The City

 • Mama, Sweet Savage incep la ora 13:00, ca la divia B. Exact la ora mea de trezire in weekend.

  1. Posted by Fantotzii | 27 Iunie 2012 16:29
 • pai...ba, ba, ba !!!! pe Pentagram, abulicii si babalacii de Pentagram i-ati pierdut pe la vreun azil ?

  2. Posted by defender | 27 Iunie 2012 17:31
 • A fost asa... hai sa-i zicem o mica tepuse. Cand spui Pentagram, automat te referi la trupa americana de doom-heavy metal, al carei lider este Bobby Liebling. De fapt, aici era vorba despre trupa turceasca Pentagram, care se mai numeste si Mezarkabul (o trupa foarte cunoscuta de altfel). Totusi, era mai bine daca pe afis era trecut din prima Mezarkabul, pentru a nu creea vreo confuzie printre fanii adevaratei Pentagram. Totusi, avand in vedere ca numele de Pentagram nu mai apare pe afis, discutam degeaba despre aceasta problema. Mai nasol este de cei ce si-au luat bilet in speranta ca ii vor vedea pe americani (sau chiar si pe turci, de ce nu?).

  Apropo, nici Godsmack nu mai sunt pe lista. Astia oricum nu imi plac.

  3. Posted by Fantotzii | 28 Iunie 2012 09:29
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri