stiri rock

DIMMU BORGIR: clip on-line si album la streaming

DIMMU BORGIR: clip on-line si album la streaming

Albumul in Sorte Diaboli, al celor de la Dimmu Borgir, este disponibil pentru streaming, pana pe 24 aprilie, pe mp3.com.

Clipul piesei The Serpentine Offering este disponibil pe YouTube si a fost filmat de Patrick Ullaeus (Lacuna Coil, Kamelot)



MAI MULTE DESPRE Dimmu Borgir
Posted by Crivat, at 00:00 |  April 18, 2007  | 7 Comentarii  | 3945 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DIMMU BORGIR: clip on-line si album la streaming

  • Is fan dimmu si dupa parerea mea e destul de bun albumul mai black dar tot alea de inainte is cele mai tari si imi plac foarte mult.I am the old fan dimmu iar clipul trebuie sa-l vad dar e foarte diferit de celellate...

    1. Posted by COF | 18 Aprilie 2007 18:35
  • In Sorte Diaboli continua linia lui Death Cult prin insertiile orchestrale si sonoritatea grava, regala, specifica norvegienilor de la Dimmu. Pasajele orchestrale sunt contrapunctate genial de chitara si tobei. Shagrath este pe masura asteptarilor adoptand acelasi screaming din Death Cult, putin mai difluent, mai comprehensibil decat ne-a obisnuit pe Puritanical, sau pe clasicizatul Enthrone Darkness. Explicatia poate fi faptul ca In Sorte Diaboli este primul album conceptual, dupa cum declara Silenoz. Astfel Dimmu insereaza un fir epic in masura sa reuneasca sub acelasi titlu toate cele 9 piese.

    2. Posted by gorpaseth | 18 Aprilie 2007 20:17
  • Piesa In Sorte Diaboli inaugureaza triumfal noul album. Acordurile grave de orchestra din partea initiala au un dublu rol: acela de a da o aura de medievalism (prin clopote si acorduri corale) si de a servi ca si contrapunct pentru partea ce debuteaza cu tobe si vocea lui Shagrath. Trecut si prezent, fanatism relisios si scepticism, opozitie continua astfel ca "the battle never ends" dupa cum spun si cei de la Dimmu. Piesa IN Sorte Diaboli marcheaza clar o evolutie si un reper al valentelor unei trupe care urmeaza drumul maturizarii artistice. Ca valoare muzicala egaleaza Progenies of the Great Apocalypse si se apropie de perfectiunea de cristal a lui Sorgens Krammer DEI II.

    3. Posted by gorpaseth | 18 Aprilie 2007 21:11
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri