stiri rock

DINUMBRĂ prezinta live EP-ul 'Santandrei'

DINUMBRĂ prezinta live EP-ul 'Santandrei'
Marti, 29 noiembrie, DinUmbra va prezenta live EP-ul Sântandrei, alături de Progeria si Spinecrusher în Elephant Pub (str. Gabroveni, nr.16, Centrul istoric), începând cu ora 21:00. Participantii la eveniment vor primi un cd promotional continând EP-ul amintit, într-o variantă creată special pentru acest concert.

DinUmbra va interpreta piese de pe materialul amintit, lansat recent pe www.dinumbra.ro, precum si noi compozitii în primă auditie. Persoanele prezente vor asista la o incursiune fascinantă în universul fiintei care se află în interiorul fiecăruia.

Progeria revin în fortă, într-o componentă nouă, si vor interpreta piese de pe viitorul material, aducând în prim-plan o nouă viziune a trupei asupra death-metal-ului. "We are playing with passion, with nerve, with rage, with anger", vor spune live si pe 29 noiembrie.

Spinecrusher este o nouă trupă, tânără sperantă a scenei locale de old school thrash death metal, cu fosti membri ai efemerului combo Desolation Decay, revin pe scenă cu un nou recital cu riff-uri care vor încinge atmosfera din Elephant Pub.

Mai multe despre eveniment puteti afla de pe pagina evenimentului sau de pe www.dinumbra.ro


MAI MULTE DESPRE DinUmbra, Progeria, Spinecrusher
Posted by Klawz, at 12:46 |  November 23, 2011  | 0 Comentarii  | 2088 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DINUMBRĂ prezinta live EP-ul 'Santandrei'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri