stiri rock

DIRTY SHIRT s-a retras din finala WOA Metal Battle Romania

DIRTY SHIRT s-a retras din finala WOA Metal Battle Romania
În urma preselecţiei naţionale în finala W:O:A Metal Battle Romania s-au calificat patru formaţii: Bucovina, Dirty Shirt, God şi Gothic. Din păcate în cursul zilei premergătoare concursului formaţia Dirty Shirt şi-a anunţat retragerea din concurs. Anunţul a venit prea târziu pentru a mai putea invita trupa clasată pe locul cinci în faza de preselecţie, motiv pentru care lupta pentru participarea la finala internaţională a concursului se va da între celelalte trei formaţii rămase în concurs.

Finala W:O:A Metal Battle Romania se va desfăşura în această seară în Oldies Pub din Sibiu cu începere de la ora 21. Câştigătoarea din această seară va avea şansa de a urca pe scena unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, Wacken Open Air, eveniment care se desfăşoară anual la Wacken, în Germania, şi se bucură de participarea a aproximativ 80.000 de spectatori din întreaga lume!

Trupele participante la finala de la Wacken vor primi din partea partenerilor concursului, premii precum Artist Price Endorsement Deals. Trupa care câştigă marea finală internaţională a concursului se bucură de premiul principal, constând într-un contract cu casa de discuri Wacken Records. În prezent, W:O:A Metal Battle se desfăşoară în 30 de ţări diferite. Din 2004, de când se desfăşoară anual, W:O:A Metal Battle a devenit un mare concurs internaţional de talente pentru tinere trupe ale genului. Trupe câştigătoare din Germania, Israel, Brazilia, Spania precum şi actuala „campioană”, formaţia Battle Beast (Finlanda) sunt dovezi ale caracterului internaţional ale acestui concurs, precum şi a faptului că în întreaga lume există nenumărate trupe, tinere şi foarte talentate, care merită să fie descoperite.

Următoarea finală internaţională va avea loc în perioada 04.–06.08.2011, în cadrul marelui festival Wacken Open Air 2011, pe scena W.E.T. Condiţiile de participare, precum şi informaţii diverse despre ţările participante, formaţii câştigătoare etc. pot fi găsite pe internet, la adresa www.metal-battle.com.


MAI MULTE DESPRE Bucovina, Dirty Shirt, GOD, Gothic
Posted by Dragos P., at 12:18 |  July 07, 2011  | 0 Comentarii  | 4285 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DIRTY SHIRT s-a retras din finala WOA Metal Battle Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri