stiri rock

Doar 3 saptamanit pana la OST Mountain Fest

Doar 3 saptamanit pana la OST Mountain Fest
Pregatirile logistice pentru cel mai mare festival din sfera underground care va avea loc intre 6-8 august in Valea Cerbului din Busteni sunt aproape finalizate.
Au fost efectuate toate platile, atat cele pentru biletele de avion ale trupelor din strainatate cat si cele ce reprezinta fee-urile acestora. 
In perioada imediat urmatoare se vor finaliza si lucrarile de amenajare atat pentru zona de concert, cat si pentru parcul moto, zona de campare si zona de activitati de divertisment (paintball, tir cu arcul, demonstratii moto, si multe altele).
Este gata si programul pentru fiecare zi in parte, concertele vor incepe la ora 17.00 si se vor termina tarziu in noapte.
Totodata avem onoarea sa oferim formatiei locale N.E.G.A.T.I.V. placerea de a deschide festivalul. In concluzie, pe scena de pe Valea Cerbului vor urca in total 24 formatii in cele 3 zile de concerte.
Cei care nu si-au  achizitionat  inca bilet, o pot face si de la fata locului, Biletoo.ro  punandu-ne la dispozitie personalul autorizat si biletele propriu-zise.
Daca si vremea va tine cu noi, si se pare ca asa va fi, Ava Inferi, Eternal Tears of Sorrow, Belphegor si toti ceilalti artisti vor oferi un show pe cinste.


Sursa: Stay Metal Forever



MAI MULTE DESPRE Ava Inferi, Belphegor, Eternal Tears of Sorrow
Posted by Dragos P., at 16:29 |  July 15, 2010  | 0 Comentarii  | 2268 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Doar 3 saptamanit pana la OST Mountain Fest

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri