stiri rock

Doua categorii de bilete sold out pentru concertul DEEP PURPLE!

Doua categorii de bilete sold out pentru concertul DEEP PURPLE!
Fanii Deep Purple care nu si-au achizitionat biletul pentru concertul  trupei preferate, au motive sa se grabeasca, numarul locurilor disponibile scazand pe zi ce trece.

Doua categorii de bilete sunt deja sold out, alte doua fiind foarte aproape de epuizare. Prezentat de Ciuc Premium, concertul va avea loc pe 20 februarie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, aceasta fiind prima vizita a trupei in Romania din ultimii sapte ani.

Biletele VIP pentru show-ul Deep Purple ce va avea loc iarna aceasta la Bucuresti s-au epuizat in totalitate, cea de-a doua categorie sold-out fiind cea de 145 de lei. Urmatoarele doua tipuri de bilete ce se apropie de sold-out sunt cele care ofera acces in zona Golden Ring, la pretul de 200 de lei, urmate de cele situate in tribune, pe inelul superior, disponibile la pretul de 185 de lei. Pe langa acestea, publicul mai poate opta pentru alte trei categorii, respectiv: 120 si 95 de lei, pentru locuri pe scaun, sau 115 lei pentru un loc in picioare. Biletele ramase disponibile pot fi achizitionate in continuare de pe IaBilet, Myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului.

Deep Purple este una dintre trupele ce au reusit de-a lungul a mai bine de patru decenii de activitate sa influenteze generatii intregi de fani, ramanand si astazi un nume emblematic pentru muzica heavy metal si hard rock. Concertul de la Bucuresti ce va avea loc pe 20 februarie, la Sala Polivalenta, este inclus in turneul de promovare a celui mai recent album al trupei, al nouasprezecelea din cariera, intitulat Now What?!.



MAI MULTE DESPRE Deep Purple
Posted by H., at 13:05 |  January 13, 2014  | 0 Comentarii  | 2464 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Doua categorii de bilete sold out pentru concertul DEEP PURPLE!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri