stiri rock

Doua concerte CELELALTE CUVINTE, amanate din cauza gripei

Doua concerte CELELALTE CUVINTE, amanate din cauza gripei
Trupa Celelalte Cuvinte urma sa sustina in acest weekend concerte la Buzau si la Iasi, in cadrul turneului Celelalte Cuvinte – 30 de ani. Din pacate, cele doua concerte se amana.

Starea de sanatate a basistului Marcel Breazu nu permite realizarea acestora. Marcel Breazu sufera de o viroza respiratorie severa. “Am asteptat pana in ultima clipa, sperand ca starea de sanatate a lui Marcel se va imbunatati” – spune Calin Pop. “In 30 de ani nu am anulat niciun concert. Cu regret, suntem nevoiti sa o facem de aceasta data. Ne cerem scuze fata de publicul care ne astepta.

Concertele au fost reprogramate pentru 27 ianuarie  la Iasi, respectiv 28 ianuarie,  la  Buzau.

 Biletele cumparate in avans raman valabile pentru 27 si 28 ianuarie. In cazul in care cei care si-au procurat bilete doresc sa-si recupereze contravaloarea lor, o pot face de la punctele de vanzare de unde le-au procurat.

 Turneul Celelalte Cuvinte – 30 de ani va fi reluat saptamana viitoare la Brasov (2 decembrie, Centrul Cultural Reduta) si la Targoviste (3 decembrie, Club La Scriitori) si se va incheia pe 8 decembrie, la Sala Palatului.


MAI MULTE DESPRE Celelalte Cuvinte
Posted by Dragos P., at 15:50 |  November 24, 2011  | 0 Comentarii  | 2939 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Doua concerte CELELALTE CUVINTE, amanate din cauza gripei

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri