stiri rock

Doua formatii noi confirmate la Maximum Rock Festival 2014

Doua formatii noi confirmate la Maximum Rock Festival 2014
Dupa ce Maximum Rock a confirmat primele nume pentru MAXIMUM ROCK FESTIVAL (ELVENKING si THRESHOLD), a venit momentul sa anuntam alte doua formatii ce vor participa la acest festival, eveniment ce va avea loc in perioada 24-25 octombrie 2014, la Turbohalle din Bucuresti. Este vorba despre norvegienii de la TRISTANIA si germanii de la EMERGENCY GATE. 

"Maximum Rock Festival" este cel mai mare eveniment metal al toamnei in Romania si singurul festival indoors de anvergura din tara. Cu un line-up de exceptie format din My Dying Bride, Samael, The 69 Eyes, Leaves' Eyes si Atrocity, White Walls, Dirty Shirt, Goodbye to Gravity, God - The Barbarian Horde, Psycho Symphony, Abigail si Vespera, editia de anul trecut a pus piatra de temelie a unui show care intentioneaza sa aduca in continuare in fata publicului autohton nume la fel de "grele".
 
Fest-ul nu a constat doar in prestatiile formatiilor ci si in diverse happening-uri si spectacole inedite, cum ar fi conceptul"Drum Stage", sau expozitia de biciclete unicat de tip chopper. Mai mult, nu au lipsit standurile de merchandise bogate! Astfel, "Maximum Rock Festival" nu este o simpla insiruire de concerte ci o experienta completa care dezvaluie participantilor cele mai frumoase aspecte ale culturii metal.
 
Pentru editia din 2014, care va avea loc pe 24 si 25 octombrie, desfasurandu-se pe parcursul a doua zile pline de muzica exceptionala si intamplari care vor ramane intiparite in mintea fanilor, organizatorii au pregatit si mai multe distractii si un line-up incitant.

Sursa: Promusic Prod/
 


MAI MULTE DESPRE Tristania
Posted by Dragos P., at 12:59 |  May 16, 2014  | 0 Comentarii  | 1618 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Doua formatii noi confirmate la Maximum Rock Festival 2014

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri