stiri rock

Doua noi confirmari la B’ESTFEST 2008: THE HOT STEWARDS si THE AMSTERDAMS!

Doua noi confirmari la B’ESTFEST 2008: THE HOT STEWARDS si THE AMSTERDAMS!

Luna mai aduce inca doua noi confirmari in line-up-ul B’ESTFEST 2008: olandezii de la The Hot Stewards si trupa bucuresteana The Amsterdams.

The Hot Stewards (http://www.myspace.com/thehotstewards)

Cei sase membri The Hot Stewards, respectiv Johnny si Onslow (voce), Stuntman Aaron si Young Master William (chitara), Roger V (chitara bas) si Leopold (baterie) – toti „botezati” cu numele Steward, formeaza de 3 ani de zile un cover band cu totul aparte. Baietii s-au apucat sa cante in varianta punk-rock hituri celebre ale anilor 80, oferind pieselor semnate de artisti ca Madonna, Kylie, Wham!, Rick Astley sau Paula Abdul un nou vibe. In 2005, The Hot Stewards a surprins intreaga lume cu EP-ul The Very Best Of The Hot Stewards, care includea si primul hit: un remake dupa Bronski Beat, Smalltown Boy. Dupa un an plin de concerte, baietii au inceput lucrul la un nou material, rezultatul fiind un album de 18 piese, Cover Up. La inceputul acestui an, The Hot Stewards a intrat in Top 20 cu single-ul Straight Up, piesa ce a fost in heavy rotation timp de trei luni pe posturile muzicale din Olanda, Germania si Danemarca.

The Amsterdams (http://www.myspace.com/theamsterdams)

Dupa ce a schimbat 12 bateristi si un basist pe parcusul unui an in care a servit publicului din capitala portii de sound indie-brit rock, The Amsterdams are acum in componenta 5 oameni “de caracter”, care au promis ca nu vor parasi trupa decat daca li se intampla sa fie “lichidati”:
Andrei si Ovidiu (chitara), Augustin (bass), Paul (tobe) si Andrei (voce).
Trupa a concertat in toate cluburile bucurestene, a fost prezenta la festivalul Stufstock 2007, a cantat in cadrul celei de-a doua editii UNDERLONDON, iar anul acesta va putea fi vazuta pe scena B’ESTFEST 2008.
Tot in vara acestui an, baietii de la The Amsterdams ne vor reprezenta pe scena festivalului EuropaVox din Franta, festival al carui partener in Romania este Emag!c Entertainment.

Printre artistii confirmati pana acum pe afisul B’ESTFEST se numara Alanis Morissette, Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440 (4 iulie), Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Nouvelle Vague (5 iulie), Nelly Furtado, Manu Chao, Stereophonics, Roisin Murphy (Moloko), Sunrise Avenue (6 iulie), si Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss (11 iulie). Produs de Emag!c Entertainment, B’ESTFEST 2008 va avea loc in zilele de 4, 5, 6, respectiv
11 iulie (AFTERSHOCK), in aer liber, in cadrul complexului Romexpo. Toate categoriile de biletele pentru B'ESTFEST si B'ESTFEST AFTERSHOCK, respectiv biletele de o zi (90 lei pentru 4, 5 sau 6 iulie si 75 de lei pentru 11 iulie), abonamentele de 3 zile (240 de lei), precum si biletele VIP, sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.myticket.ro.

 

Posted by at 00:00 |  May 27, 2008  | 0 Comentarii  | 4042 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Doua noi confirmari la B’ESTFEST 2008: THE HOT STEWARDS si THE AMSTERDAMS!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri