stiri rock

Dracula Film Festival la Rockstadt Extreme Fest 2014

Dracula Film Festival la Rockstadt Extreme Fest 2014
Rockstadt Extreme Fest 2014 va fi nu doar cea mai intensa ci si cea mai complexa experienta outdoor a acestui an: oferta festivalului este imbogatita cu un program destinat celor pasionati de arta cinematografica, pus la dispozitie in colaborare cu Dracula Film.
 
 
Dracula Film: Horror and Fantasy Festival va fi prezent la Râsnov anul aceasta la Rockstadt Extreme Festival cu un program special de scurt-metraje horror si fantastice, marca Cryptshow (festival de gen din Catalunya). Proiectiile vor avea loc intr-un cort special amenajat in incinta festivalului.
 
Iar dupa incheierea Rockstadt Extreme Fest 2014, iubitorii de scurt metraje horror si fantasy au sansa unei reintâlniri cu productii de gen in cadrul celei de a doua editii a festivalului de film Dracula, care are loc la Brasov intre 2 si 5 octombrie 2014. In cadrul festivalului Dracula  vor avea loc la Clubul Rockstadt concerte si proiectii de videoclipuri, joi 3 si vineri 4 octombrie. 
 
Dracula Film: Horror and Fantasy Festival se deruleaza la Brasov intre 2-5 octombrie 2014, la Teatrul Sica Alexandrescu si Cinemateca Patria. Pentru detalii vizitati:
 
Pe langa proiectiile de film, Rockstadt Extreme Fest 2014 include si alte atractii: sectiunea distractie si divertisment revine specialistilor de la Centraladeescalada.ro si  menssana-in-corporesano.com, care ii asteapta pe vizitatori intr-un Adventure Metal Park. Si tot in fun zone iubitorii de suveniruri vor gasi un studio foto la minut, pus la punct de Art Photo Studio, si un stand de tatuaje temporare, coordonat de Eli Tattoo.
 
Editia din acest ofera fanilor metalului extrem si mai multa muzica si distractie aproape non stop! Perimetrul festivalului va include 2 scene, pe care vor evolua pe parcursul a patru zile, 45 de trupe. Alaturi de BEHEMOTH (Polonia) - vârful de lance al scenei de metal extrem la ora actuala, pe scena festivalului vor urca si alte nume mari, precum OBITUARY (SUA), nume ce a scris istorie pe scena death metal inca de la inceputul anilor “80, SODOM (Germania), pionierii thrashului teutonic, KATATONIA (Suedia), una dintre cele mai apreciate trupe de pe firmamentul metalului extrem, ROTTING CHRIST (Grecia), legenda elena a scenei black metal, ), DORDEDUH (RO), una din cele mai cunoscute si apreciate trupe românesti la nivel international.
 
 
Doar pana duminica, 10 august, se mai pot cumpara online abonamente pentru Rockstadt Extreme Fest. Dupa aceasta data abonamente se vor mai gasi doar la locul festivalului, incepand de miercuri 13 august. Pretul ramâne acelasi – 150 lei pentru 4 zile de muzica si distractie in aer liber.
 
 
Pentru detalii, program si regulament vizitati:
 
 
 
Posted by Ruxia Sandru, at 15:15 |  August 07, 2014  | 0 Comentarii  | 2430 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Dracula Film Festival la Rockstadt Extreme Fest 2014

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri