stiri rock

Drown in Doom in Ageless Club

Drown in Doom in Ageless Club
Sincarnate revine pe scena bucuresteana de metal pentru prima data in 2013 in cadrul evenimentului Drown in Doom pe data de 15 februarie in Ageless Club. Trupele DinUmbra si Apa Simbetii sunt invitate pentru a intregi atmosfera apasatoare a serii.  Accesul publicului se va face de la ora 19:00, iar pretului unui bilet este de 15 LEI. Pentru ca evenimentul in sine isi propune o sarbatorire a sonoritatilor doom,  publicul este invitat sa participe la un party axat in mare parte pe piese de gen si nu numai.

Palmaresul trupei Sincarnate include doua materiale de studio,  EP-ul On the Procrustean Bed  si  LP-ul As I Go Under, nenumarate concerte pe teritoriul tarii noastre cat si in afara, printre care se regaseste si notabilul statut de headliner in cadrul festivalului Darkmoon din Germania in 2011. Trupa este cunoscuta pentru soundul greu si apasator de doom amestecat cu death metal.
http://www.facebook.com/pages/Sincarnate/112766832082105

 

DinUmbra a fost formata in anul 1998 si este una dintre primele trupe din Romania care a folosit elemente psihedelice si industriale in combinatie cu doom/death metal. EP-ul Santandrei, ultimul material lansat in octombrie 2012 poate fi ascultat pe www.dinumbra.ro.  Materialul a marcat o noua evolutie in soundul formatiei prin alternanta riff-urilor grele cu pasaje melodioase menite sa evoce mituri si legende de pe meleagurile noastre. Ultimul an a reprezentat un pas inainte pentru trupa - un vocalist nou in line-up si multe showuri live care au adus din nou titulatura de DinUmbra pe buzele publicului amator de sounduri underground.
http://www.facebook.com/trupadinumbra

 

Ultimul invitat al serii este trupa de metal experimental Apa Simbetii din Bucuresti. Cu un sound complex ce reuneste elemente de djent, jazz, death si black metal, Apa Simbetii ramane una dintre cele mai interesante aparitii ale ultimelor ani in cadrul scenei autohtone.
http://www.facebook.com/ApaSimbetiiBand

 

Concertul are loc in Ageless Club, Bucuresti pe 15 februarie, accesul publicului se va face de la ora 19:00, iar pretul unui bilet este de 15 LEI.

Evenimentul este organizat de Cavalleria Events.

Sursa: Cavalleria Events


MAI MULTE DESPRE DinUmbra, Sincarnate
Posted by H., at 12:01 |  February 03, 2013  | 0 Comentarii  | 2021 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Drown in Doom in Ageless Club

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri