stiri rock

Duoul de sludge punk din Leipzig, WeedWolf concertează marţi seară în Bucureşti, cu Void Forger şi Visions of Madness

Duoul de sludge punk din Leipzig, WeedWolf concertează marţi seară în Bucureşti, cu Void Forger şi Visions of Madness
Un alt eveniment din seria „QM Nights” se întâmplă marți, 20 martie, în Club Motiv (Calea Victoriei 48-50) din Bucureşti, cu începere de la ora 20:00. Aici va avea loc concertul nemților WeedWolf, iar în deschidere vor cânta Void Forger și Visions of Madness. Dacă achiziţionaţi unul dintre primele 30 de bilete, acesta va costa 15 lei, iar restul de bilete până la 100 (limita spaţiului disponibil), au preţul de 25 de lei fiecare.

Iată cum arată programul pentru marţi seara:
20:00 – open doors;
20:30 – Visions of Madness;
21:30 – Void Forger;
22:30 – WeedWolf .
 
 
© WeedWolf

Duoul din Leipzig, WeedWolf îmbină muzica sludge cu punk, acestea fiind acompaniate de pasaje noisy. După split-ul din 2016 cu trupa SEA, artiștii de la WeedWolf au lansat în decembrie 2017 albumul „All I Had, I Gave – The Very Best Off”, pe care îl puteţi asculta mai jos.
 
 
Void Forger din București combină elemente din crust punk, doom și sludge. Grupul s-a format în 2010, iar în 2012 a scos primul material, un demo. Principalele trupe și influențe de la care a pornit proiectul sunt: Dystopia, Winter, Carnage, Eldopa, Slaughter, Post Mortem, Hellshock, Asphyx, Autopsy, Noothgrush.


 
Visions of Madness este o trupă hardcore punk din București, formată în anul 2015, cu materialul de debut lansat în 2016. La baza muzicii se află influenţe de la His Hero Is Gone, Hexis, Trial, Pig Destoryer, Punch, Full of Hell și multe altele.


 Sursa: HC|RO


MAI MULTE DESPRE Visions of Madness, Void Forger
Posted by Gina S., at 14:33 |  March 20, 2018  | 0 Comentarii  | 2072 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Duoul de sludge punk din Leipzig, WeedWolf concertează marţi seară în Bucureşti, cu Void Forger şi Visions of Madness

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri