stiri rock

ELECTROZOMBIES/ REDOX/ STONED ADDAMS live in Fire Club

ELECTROZOMBIES/ REDOX/ STONED ADDAMS live in Fire Club

Al doilea concert din lunga serie de evenimente pe care Axa Valaha Productions le organizeaza in lunile care urmeaza in parteneriat cu Clubul Fire, una din cele mai respectabile si populare cluburi din Bucuresti, aduce pe acceasi scena una dintre cele mai ciudate, obscure si inedite trupe din America de Sud,

ELECTROZOMBIES. Alaturi de trupa chiliana, vor evolua doua tinere trupe ale undergoundului bucurestean, anume thrash deatherii de la REDOX si punk rockerii care activeaza sub titulatura inedita de STONED ADDAMS.
Concertul se va desfasura joi, 8 octombrie 2009, cu incepere de la ora 19.30, pretul unui bilet este de 15 ei si se poate achizitiona direct la intrare. La fata locului va fi prezent cu merchandise distro standul Axa Valaha Productions, de asemenea vor fi disponibile tricouri si CDuri cu trupele participante. Informatii si rezervari (inclusiv pentru masa sau separeu in seara concertului) la tel. 0721.107776 sau email axa666@yahoo.com, de asemenea ne gasiti pe myspace la www.myspace.com/coro_axa_valaha
Pentru orice alte informatii legate de Fire Club, aveti la dispozitie www.fire.ro

ELECTROZOMBIES. Originar din Santiago de Chile, de la peste 13.000 de kilometri de Romania, acest trio inedit, care include doua femei frumoase ce se ocupa de sectia ritmica, surorile Marcela si Paola Z, si un chitarist / vocal,Comegato, care aminteste de riffurile monotone si asezate ale primelor Black Sabbath si de vocile cavernoase ale unor Hellhammer / Celtic Frost sau Possessed, practica un gen foarte greu de definit stilistic, un amestec obscur de old school death si doom metal din perioada optzecista, amestecat cu pasaje de crustcore sau noisecore, totul pe un schelet puternic orientat din punct de vedere politic, in maniera tipic sud-americana. Este ca si cum Black Sabbath si Possessed s-ar intalni pentru o partida de amor, fetusul avortat al acestei impreunari fiind undeva intre Crowbar si Eyehategod, dar fara a pierde din calitatile originare ale parintilor, metal greu de acceptat si de inghitit!
Muzici si info la: www.myspace.com/elektrozombies

REDOX. Trupa bucuresteana este comparata frecvent cu Arch Enemy din motive lesne de inteles, ei amestecand inteligent death metal si thrash cu pasaje care amintesc de heavy metalul optzecist sau chiar de grunge, peste care se suprapune vocea versatila a vocalistei Cristina, sustinuta frenetic de backingul isteric al chitaristului Dan si de o sectie ritmica solida si puternic ancorata pe felia simplu si la obiect. Trupa concerteaza intens in aceasta perioada, in toate cluburile importante ale Bucurestiului si sporadic in provincie, iar materialul demo cu doua piese lansat la inceputul verii se bucura de interesul publicului spectator, fiind ascultat insistent pe pagina de myspace.
Muzici si info: www.myspace.com/redoxro

STONED ADDAMS. Openingul serii de joi, 8 octombrie, va fi asigurat de punk rockerii de la Stoned Addams, cvartet de punk rock si un pic de street punk aflat in primul an de activitate, dar care a concertat intens cu ocazia mai multor show-uri de profil de-a lungul acestui an, fiind confirmat inslusiv in deschiderea concertului Total Chaos programat pe 1 octombrie.
Muzici si info: www.myspace.com/stonedaddams



MAI MULTE DESPRE Electrozombies, Redox, Stoned Addams
Posted by Coro - Axa Valaha Productions, at 00:00 |  September 22, 2009  | 0 Comentarii  | 3707 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ELECTROZOMBIES/ REDOX/ STONED ADDAMS live in Fire Club

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri