stiri rock

Elite Dark Metal Evening: lansare Nightpray

Elite Dark Metal Evening: lansare Nightpray
Au mai ramas doar cateva zile pana la Elite Dark Metal Evening. Dupa cum se stie, Part I este soldout! Organizatorii Kogaionon & DonisArt insista ca in seara de 20 martie, la Reduta (Brasov), sa fie prezenti doar cei care au biletele fizice sau rezervari & abonamente confirmate de emailul Kogaiononmagazine@gmail.com. Nu se vor accepta alte derogari! Accesul in locatie pt cei cu abonamente: ora 18.00. Pentru cei cu bilet: 18.30. Ora de incepere a concertului va fi 19.00.

 Part II va fi sustinuta in Bucuresti, pe data de 21 martie, in selectul club THE SILVER CHURCH, Calea Plevnei nr.61.

 Incepand cu ora 18.30, prima trupa romaneasca de Avantgarde Dark Rock, intitulata NIGHTPRAY, va avea lansarea oficiala a noului album, Dreamocracy, material ce va putea fi ascultat in premiera si in intregime inainte de recitalul trupelor ALCEST si AGALLOCH. Pentru a fi o lansare profesionista, trupetii vor veni cu standul propriu de accesorii muzicale, CD-uri sau tricouri cu si despre acest interesant proiect muzical demarat in urma cu patru ani ani de Costin Chioreanu, cunoscutul artist ce conduce TWILIGHT MEDIA. De mentionat ca in NIGHTPRAY activeaza membri din diverse trupe underground, cum ar fi : SATANOCHIO, EXTINCTION ALGORITHM, PARACHUTE PULSE, DISCORDLESS, H8, CAP DE CRANIU… si nu in ultimul rand, bass-istul Clandestine din legendarul grup Black Metal norvegian DODHEIMSGARD! Noul album va avea lansarea digitala pe data de 22 martie, deci cei ce vor fi prezenti in clubul The Silver Church in seara de 21 martie vor putea avea oportunitatea de a asculta si de a-si procura noul NIGHTPRAY in premiera! Pentru cei ce nu stiu, stilul abordat de muzicieni este unul extrem de complex, ce experimenteaza intr-un mod original faze Post Black Metal, Gothic, Rock sau Jazz!

ALCEST va incepe sa cante in jurul orei 19.15 iar AGALLOCH in jurul orei 20.30. Dupa ora 22.00 ambele trupe vor fi la dispozitia fanilor pentru discutii libere, fotografii, autografe. De reamintit ca ALCEST va urca pe scena pentru prima data in istorie, concertul din Bucuresti fiind unul de o importanta cruciala si pentru trupeti!

Este permis orice accesul cu orice tip de aparat foto sau video, dar fara trepied.

Pretul unui bilet este de 45 lei si mai poate fi procurat doar in seara evenimentului, de la intrarea in locatie.

Sursa: Kogaionon


MAI MULTE DESPRE Agalloch, Nightpray
Posted by Dragos P., at 23:06 |  March 11, 2010  | 0 Comentarii  | 2140 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Elite Dark Metal Evening: lansare Nightpray

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri