stiri rock

ENSLAVED: piesa 'Death in the Eyes of Dawn' (LIVE) disponibilă online (VIDEO)

ENSLAVED: piesa 'Death in the Eyes of Dawn' (LIVE) disponibilă online (VIDEO)
Mai jos puteți asculta varianta din concert a piesei Death in the Eyes of Dawn semnată de către grupul norvegian Enslaved:

 

Piesa Death in the Eyes of Dawn este extrasă de pe discul Roadburn Live ce va fi lansat în data de 19 mai 2017 prin intermediul casei de discuri By Norse Music. Titlurile pieselor ce vor figura pe material sunt următoarele:
 
 01. Building with Fire
 02. Death in the Eyes of Dawn
 03. In Times
 04. Daylight
 05. Convoys to Nothingness
 06. As Fire Swept Clean the Earth
 07. Isa
 08. Immigrant Song (Led Zeppelin cover)
 
 Videoclipul piesei Death in the Eyes of Dawn a fost realizat de către Costin Chioreanu de la Twilight13media (At the Gates, Arcturus, Bloodway, Napalm Death, Sigh etc).
 
Albumul Roadburn Live a fost înregistrat cu ocazia concertului susținut de către Enslaved în cadrul ediției din anul 2015 a festivalului Roadburn din Olanda. Pe material figurează ca invitați speciali Einar Selvik (Wardruna), Aðalbjörn Tryggvason (Sólstafir), Per Wiberg (Opeth, Candlemass) și Menno Gootjes (Focus) pe Immigrant Song.

Cel mai recent album de studio al trupei poartă numele In Times și a fost lansat în data de 10 martie 2015 prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast.



MAI MULTE DESPRE Enslaved
Posted by H., at 17:36 |  March 22, 2017  | 0 Comentarii  | 2180 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ENSLAVED: piesa 'Death in the Eyes of Dawn' (LIVE) disponibilă online (VIDEO)

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri