stiri rock

Eternal Tears Of Sorrow va concerta la OMF - Busteni

Eternal Tears Of Sorrow va concerta  la OMF - Busteni
Eternal Tears Of Sorrow este cel mai nou nume confirmat pentru editia din acest an a festivalului OST Fest ce va avea loc in perioada 6-8 August in Busteni, Romania.

Pe langa grupul amintit mai sus, pe scena vor urca si:

Shesdead
Negative Core
Kistvaen
Concept Insomnia
Funebre
Hyperborea
Negura Bunget

Inopia
Tiarra
Abigail
Omega Lithium
Einsheilig
Ava Inferi
Ashes You Leave  

Bucium
Bucovina
Gwydion
Northland

Incepand cu data de 1 Martie 2010 va puteti achizitiona abonamente pentru toate cele 3 zile de desfasurare ale evenimentului. Acestea sunt disponibile prin reteaua Eventim si la partenerii autorizati din toata tara dupa cum urmeaza:

www.eventim.ro, Magazinele Vodafone, Magazinele Germanos, Librariile Carturesti, Librariile Humanitas, Bestial Records - Titus Constantinescu (Mobil: 0722.814.991 , E-mail: titus@bestial.ro / YM: dark_distro).

Pretul unui abonament este de 100 RON in perioada 1 Martie 2010 – 31 Mai 2010, urmand ca de la 1 Iunie 2010 acesta sa creasca la 150 RON.

Vor fi puse in vanzare 2000 abonamente si nu va exista posibilitatea achizitionarii de bilete pe zile dintr-un motiv foarte obiectiv: OST Mountain Fest este un eveniment socio-cultural care se desfasoara pe parcursul a 3 zile si dorim ca participantii sa fie prezenti pe intreaga perioada de desfasurare.

In pretul biletului este inclusa camparea, accesul la toaletele ecologice, accesul la toate evenimentele sportive si sociale care vor fi desfasurate, accesul la zona de autografe.

In saptamana care urmeaza vor fi anuntate si ultimele formatii care isi vor face aparitia la OST Mountain Fest, formatii cu greutate pe scena internationala de metal.

Sursa: Stay Metal Forever!


MAI MULTE DESPRE Eternal Tears of Sorrow
Posted by Dragos P., at 21:02 |  March 03, 2010  | 0 Comentarii  | 3324 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Eternal Tears Of Sorrow va concerta la OMF - Busteni

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri