stiri rock

EXHUMED, ROTTEN SOUND si MAGRUDERGRIND vor concerta in martie la Cluj-NAPOCA

EXHUMED, ROTTEN SOUND si MAGRUDERGRIND vor concerta in martie la Cluj-NAPOCA
Grind Over Europe, unul din cele mai brutale turnee ale anului 2012, ajunge in Romania pe data de 7 martie la Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca.

Turneul ii are ca invitati pe:

Exhumed(deathgrind) - U.S.A
Rotten Sound (grindcore) - Finlanda
Magrudergrind (grindcore) - U.S.A.

Trupe:

Exhumed este una din formatiile reprezentative pentru tot ce inseamna death metal/grindcore american.

Grupul a luat nastere in 1990 iar pentru aproape un deceniu a urmat calea DIY, lansat numeroase materiale demo, EP-uri si split cu formatii precum Ear Bleeding Disorder, Necrose, Retaliation, Aborted sau Ingrowing.

1998 a marcat lansarea primului full-length intitulat Gore Metal, album ce a cristalizat un mix ingenios intre death metal si grindcore. Gore Metal este considerat unul din cele mai albume death metal lansate vreodata.

A urmat Slaughtercult (2001), un album influent in special de influente cult-thrash metal si death metal. Albumul a fost promovat de trei turnee in American, un turneu headliner in Europa precum si aparitii la evenimente cu renume precum f**k The Commerce, Obscene Extreme si Wacken Open Air.

In urmatorii 4 ani au urmat inca doua albume alaturi de un album de coveruri, toate trei promovate prin concerte sustinute in America, Canada, Europa, Japonia, Australia si chiar Asia.

In 2005 formatia s-a destramat pentru a se intoarce in 2011 cu un nou album intitulat No Guts, No Glory.

In actuala formula Exhumed activeaza celebrul tobosar Danny Walker (Jesu, Intronaut, Murder Construct, Phobia, Uphil Battle).

Rotten Sound este o formatie din Finlanda ce a luat nastere in 1993. Rotten Sound a lansat pana in prezent peste 15 materiale discografice plus 2 discuri DVD si este recunoscut drept una din cele mai intense formatii de death metal/grindcore din intreaga Europa.

Finlandezii au cunoscut un adevarat succes in ultimii ani. Odata cu lansarea albumului Murderworks (2002), formatia a concertat intens in Europa si America de Nord.

Noul album Cursed (2011) a fost desemnat de numeroase publicatii drept unul din cele mai bune produse discografie lansat in anul ce tocmai a trecut.

Magrudergrind este un grup american de powerviolence format in 2002. Este una din cele mai active formatii live, avand in palmares numeroase turnee in Europa, America de Nord, Japonia sau Asia de Sud Est.

Formatia are la activ peste 14 materiale discografice si este cunoscuta drept un nume reprezentativ pentru scena DIY.

Bilete:

Biletele au pretul de 50 de Ron (in avans) si 60 de Ron (la intrare).

Biletele sunt disponibile exclusiv in reteaua BILETOO.RO si BILET.RO, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de langa McDonald’s) si la statia de metrou Unirii 1.

In tara biletele se pot gasi in reteaua Flanco si la magazinele Adevarul.

Evenimentul este organizat de Mighty Owl Productions.
Sursa: Mighty Owl Productions


MAI MULTE DESPRE Exhumed, Rotten Sound
Posted by Dragos P., at 21:36 |  January 19, 2012  | 0 Comentarii  | 3222 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: EXHUMED, ROTTEN SOUND si MAGRUDERGRIND vor concerta in martie la Cluj-NAPOCA

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri