stiri rock

Experienta Coke Live Festival

Experienta Coke Live Festival
Ce te aduce la un festival in afara de numele pe care le vezi pe afise? CokeLive Festival iti ofera, la sfarsit de iunie, pe Insula Muzicii, doua zile de frenezie. Doua zile cat o luna din viata ta.
 
CokeLive Festival se va desfasura pe o arie de aproape 40.000 mp pe Insula Lacul Morii si in zona corespondenta de pe tarmul lacului. O gradina uitata a Capitalei, Insula Lacul Morii este o experienta inedita si o legenda urbana ce merita redescoperita. Doua scene, un cort cu muzica dance, camping, fotbal, patinoar vor constitui atractiile CokeLive Festival.
 
Singurul lucru pe care organizatorii nu au reusit sa-l furnizeze in cantitati suficiente va fi timpul necesar pentru a savura toate atractiile festivalului. Alaturi de muzica excelenta (peste 30 de trupe, atat din Romania cat si din strainatate, cu mii de albume vandute), participantii vor avea la dispozitie o zona special amenajata pentru campare, astfel incat sa poata adormi pe pamantul inca vibrand de la energia basilor, inconjurati de fosnetul Lacului Morii. Linistea diminetilor inahalate prin fermoarul corturilor, nopti nesfarsite si acidulate de extazul basilor, multimea frematand umar la umar, prieteni vechi, prieteni noi, si  povestea nu se opreste aici …
 
Pentru fanii Jules Verne, Coke Live organizeaza la cerere excursii cu balonul – sute de norocosi se vor putea convinge ca Regia arata cu totul altfel vazuta de sus, pe muzica celor de la The Rasmus.
 
Pe tarm, in imediata apropiere a Insulei, va fi amplasata scena mobila Coca-Cola, unde programul "Manifest Yourself" va oferi o rampa de lansare pentru 12 trupe romanesti aflate la inceputul carierei.
 
“Va fi usor de intrat in atmosfera – trebuie doar sa faci o oprire la zecile de artisti ambulanti care impletesc codite, vand margele sau fac tatuaje. Poti lenevi puri si simplu pe uriasele perne chill-out care ofera o alternativa textila la iarba poienii. Si daca muzica nu e de ajuns pentru a-ti face sangele sa circule, ai la dispozitie combustibil la fata locului: terase Coca-Cola, inghetata, bere, si multe alte delicii” spune Sorina Burlacu, organizator.
 
CokeLive, festival international ce-i are ca protagonisti pe The Prodigy, Incubus, The Rasmus, The Cult si multi altii, se desfasoara in perioada 23 - 24 iunie, in Bucuresti, pe Insula Lacul Morii din cartierul Crangasi. In deschidere, extraordinarele concerte The Pussycat Dolls si Macy Gray.
 
CokeLive Festival face parte din campania globala de comunicare "Sete Coca-Cola de viata" al carei concept transmite un indemn pentru a fi optimist, pentru a privi jumatatea plina a paharului, partea frumoasa a vietii si bucuria de a trai.

MAI MULTE DESPRE General
Posted by Nebelhexa, at 00:00 |  May 29, 2007  | 10 Comentarii  | 4242 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Experienta Coke Live Festival

  • asta da...
    totusi in afara de Incubus si The Cult....nu prea sunt formatii ce merita vazute...

    1. Posted by Lemmy | 29 Mai 2007 22:34
  • In sfarsit se intampla si la noi asa ceva... Partea proasta e ca e intr-o data cam naspa...si ma gandesc in special la studenti..care sunt in sesiune in perioada respectiva... Si tine cam putin... In rest nu am nimic de reprosat...

    2. Posted by sagoth | 30 Mai 2007 01:16
  • @lemmy - poate The Prodigy ;) ?

    3. Posted by satanic | 30 Mai 2007 07:39
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri