stiri rock

EXTINCTION ALGORITHM: detalii despre albumul 'My Forest Is Dead'

EXTINCTION ALGORITHM: detalii despre albumul 'My Forest Is Dead'
"Noul material Extinction Algorithm se intituleaza My Forest Is Dead si contine o singura piesa conceptuala, de o durata de 26 de minute. Materialul este un soundtrack oribil pentru moartea inocentei si a copilariei si contine toate amintirile din prima parte a existentei mele, traita departe de oras, haos si ura, intr-un loc superb, ascuns in inima dealurilor si a muntilor, acolo unde culegeam ciuperci dupa ploaie, visam pe malul paraului la nalucile padurii, acolo unde intunericul este facut din cel mai dens negru si animalele salbatice veneau pana in dreptul usii de la intrare...Acolo unde in ziua de astazi este un sat aproape parasit, cu o padure defrisata, cu un parau secat...acolo unde curtile sunt acum goale si animalele salbatice au disparut....acolo unde as vrea sa ma intorc si sa fie ca la inceput.

Cel de-al doilea release semnat Extinction Algorithm va fi dedicat acestui subiect si va fi produs de aceasta data de catre casa de discuri poloneza Diachell Musik. Materialul va fi presat pe caseta, intr-o editie limitata si va aparea in aceasta toamna.

Coperta este semnata de Costin Chioreanu (twilight13media) si nu cred ca are nevoie de vreo explicatie suplimentara. My Forest Is Dead este nostalgie pura si intr-un fel testamentul unei parti din mine, pe care ma bucur ca am reusit sa o captez in muzica inainte de a muri complet si de a ma lasa inghitit de grotescul care ma inonjoara.
"

Mr.S

Sursa: Satanochio



MAI MULTE DESPRE Extinction Algorithm, Satanochio
Posted by H., at 11:20 |  September 03, 2010  | 0 Comentarii  | 2897 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: EXTINCTION ALGORITHM: detalii despre albumul 'My Forest Is Dead'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri