stiri rock

FALSE REALITY lansează albumul de debut

FALSE REALITY lansează albumul de debut
Trupa False Reality din Brașov își va lansa în data de 26 octombrie primul album în format L.P., prin casa de dsicuri Loud Rage Music. Intitulat End of Eternity, albumul a fost înregistrat, masterizat și produs de Robert Cotoros (Hteththemeth, The Bipolar Disorder Project), iar artista Claudia Negrilă este responsabilă pentru partea grafică.
 
Stilul celor de la False Reality poate fi încadrat în sfera oldschool melodic death metal, cu influențe care trec de la progressive și doom până la black metal. Deși trupa activează încă din anul 1999, discografia False Reality este completată doar de un EP, "Tales of Eternity", lansat în anul 2002, principalul motiv fiind lunga perioadă de pauză dintre anii 2003 și 2011 a trupei.
 
"End of Eternity" conține șapte piese și poate deja fi pre-comandat pe pagina de Bandcamp a Loud Rage Music, unde puteti asculta si trei piese - preview.
 
Lansarea albumului va fi completată de o serie de concerte pe care trupa le va susține începând cu luna ianuarie în întreaga țară.

Titlurile pieselor de pe End of Eternity:
01. Bewitched
02. The Silence Within
03. Rapture and Pain
04. Rih al Khamsin
05. Requiem into Darkness
06. End of Eternity
07. Dear Friend
 
 
 


MAI MULTE DESPRE False Reality
Posted by Klawz, at 13:34 |  September 28, 2016  | 0 Comentarii  | 1418 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: FALSE REALITY lansează albumul de debut

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri