stiri rock

FATES WARNING: noi iti platim biletul la acest concert!

FATES WARNING: noi iti platim biletul la acest concert!
Formatia americana de progressive metal FATES WARNING va ajunge pentru prima data in Romania in cadrul turneului european din luna martie 2012. Concertul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 21 martie 2012 in Jukebox Club din Bucuresti.
In deschidere este invitata formatia clujeana Voices of Silence.

Noi iti platim biletul pentru concertul Fates Warning de la Bucuresti!
Cumpara un bilet la concertul de la Bucuresti ce va avea loc pe data de 21 martie, trimite numele tau si seria biletului la adresa: promo@promusicprod.ro (subiect: Fates Warning) si poti fi una dintre cele 5 persoane carora noi le platim (returnam banii pe) biletul de concert!
Oferta este valabila pentru biletele achizitionate pana la data de 10 februarie 2012 si pentru biletele achizitionate pana in acest moment!

Pagina oficiala a evenimentului:  www.promusicprod.ro/fateswarning

Pagina de FACEBOOK a evenimentului se poate accesa AICI.

Bilete:
Biletele se pot achizitiona, incepand cu data de 12.01.2012, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe  www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
- 58 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu formatia Fates Warning. Cei interesati trebuie sa trimita un email la promo@promusicprod.ro  (subiect: meet & greet Fates Warning) cu numele complet din buletin.
- 68 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 20 martie 2012
- 75 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 21 martie 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

O lista cu toate magazinele Germanos din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate studia  AICI.


MAI MULTE DESPRE Fates Warning
Posted by Klawz, at 13:33 |  January 26, 2012  | 0 Comentarii  | 2821 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: FATES WARNING: noi iti platim biletul la acest concert!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri