stiri rock

Festivalul Magic Circle IV se va desfasura la Metalcamp in 2010

Festivalul Magic Circle IV se va desfasura la Metalcamp in 2010

Pe 11 iulie 2010  Festivalul Magic Circle IV  va avea loc la Metalcamp 2010, in Tolmin, Slovenia. Parteneriatul cu Metalcamp marcheaza primul Festival Magic Circle desfasurat in afara Germaniei.

Data show-ului coincide cu  finala FIFA World Cup, ce se desfasoara in Africa de Sud. Finala va fi difuzata live in cadrul evenimentului si va putea fi urmarita pe ecrane uriase. Imediat dupa incheierea meciului, MANOWAR vor urca pe scena! Printre invitatii speciali se vor numara si alti artisti ai casei de productie Magic Circle Music, precum HolyHell si Metalforce. Pe langa concertul propriu-zis, sunt planificate si sesiuni de autografe si activitati pentru fani. Mai multe trupe, dar si detalii privind programul vor fi anuntate in curand.

Turneul „Death To Infidels World Tour 2010"  este primul turneu mondial pe care MANOWAR il intreprinde dupa mai bine de 10 ani. Festivalul „Magic Circle @ Metalcamp 2010” este un eveniment important, constituind si prima prezenta a trupei MANOWAR in Slovenia. 

Biletele pentru „Metal camp 2010” (5-10 iulie) nu sunt valabile si pentru „Festivalul Magic Circle @ Metalcamp 2010” (11 iulie). Biletele pentru „Festivalul Magic Circle @ Metalcamp 2010” s-au pus in vanzare. Parcarea si camparea sunt incluse in pret. In curand vor fi disponibile si bilete speciale „Ultimate Fan”.

Biletele sunt disponibile pe: The Kingdom Of Steel si Metalcamp.com
Pentru informatii vizitati: www.magiccirclefestival.com

Sursa: Magic Circle Music



MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 00:00 |  November 02, 2009  | 0 Comentarii  | 3097 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Festivalul Magic Circle IV se va desfasura la Metalcamp in 2010

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri