stiri rock

Festivalul Peninsula 2012 propune o diversitate de stiluri muzicale din care nu lipseste heavy metal-ul

Festivalul Peninsula 2012 propune o diversitate de stiluri muzicale din care nu lipseste heavy metal-ul
Pentru că metalul finlandez este cel mai bine digerat cu puţin heavy metal românesc, băieţii de la Trooper vor urca duminică, 26 august, pe scena mare, cu doar câteva ore înainte de trupa Children of Bodom. Ultima apariţie discografică – Voodoo – a fost sărbătorită cu 12 concerte de succes în România, astfel că băieţii nu pot lipsi nici de la Peninsula 2012! 
 
Din zona blues-ului, avem plăcerea să îl primim din nou pe maestrul Mike Godoroja şi the Blue Spirit care aduc anul acesta la Peninsula un un nou material discografic, ce pare a fi creat special pentru atmosfera celui mai mare eveniment în aer liber din Transilvania: piesele de pe Hippie  Blues vor încânta, cu siguranţă, fanii muzicii de calitate! Parafrazându-l pe Mike: Vă rugăm să aveţi o Peninsulă frumoasă!

Din Ungaria vor concerta la Peninsula 2012 punk-rockerii de la Alvin És a Mókusok sâmbătă, 25 august, iar târgumureşenii de la Votska vor demonstra duminică, 26 august, cu ce au impresionat juriul şi publicul concursului naţional de talente Médiabefutó, astfel că au fost invitaţi la cel mai mare festival din România! 
Cele mai proaspete informaţii despre cea de a zecea ediţie a Festivalului Peninsula le puteţi găsi şi anul acesta pe pagina oficială www.peninsula.ro, precum şi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Biletele pentru Peninsula 2012 au fost puse în vânzare în reţeaua de magazine Eventim şi pe www.eventim.ro. Până pe 1 august costul unui abonament este de 100 de lei şi a unui bilet de o zi 40 de lei, iar după această dată, respectiv în timpul desfăşurării evenimentului, tichetul valabil 4 zile va costa 150 de lei, iar cel de o zi – 60 de lei. 
Festivalul Peninsula 2012 va avea loc între 23 şi 26 august pe malul Mureşului, în vecinătatea Complexului de Agrement Weekend din Târgu Mureş.

Sursa: Biroul de Presă al Festivalului Peninsula


MAI MULTE DESPRE Children of Bodom, Trooper
Posted by Dragos P., at 20:00 |  June 06, 2012  | 0 Comentarii  | 3722 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Festivalul Peninsula 2012 propune o diversitate de stiluri muzicale din care nu lipseste heavy metal-ul

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri